.

.

Седалките и напълно Прозрачна чанта за инструменти, от 18 грама, Сверхпрочный Водоустойчив калъф за здрав цип, Универсален за съхранение на инструменти и грим (опак?

Седалките и напълно Прозрачна чанта за инструменти, от 18 грама, Сверхпрочный Водоустойчив калъф за здрав цип, Универсален за съхранение

BGN 2.67
Продукти

Висококачествен материал : Нашият кобур за инструменти, изработен за защита от всякакви атмосферни условия, 18 мл тежка рамка от тъкан от PVC за максимална защитаТой идва с плавен светкавици и висящи ремъци и просторен размер 11 "x 7" инча.Чанти за инструменти, подходящи за дизайнери, строители, инженери, богатство, дизайнерите на интериора, градини, артисти и момче за всичко. Пазете вашите ръчни инструменти за сигурност, спретнато и по отделно.Универсална чанта : чанта covers & all цип е предназначена основно за чанти с инструменти, но също така може да се използва като банка чанти, тоалетни принадлежности, организация, пътни принадлежности, козметика, електроника и строителни чанти.Организирай нещата по лесния начин.Това ви позволява да направите нещата са организирани и лесно идентифицируемыми.Съдържание на пакета : Калъфи и чанта за инструменти all цип предлагат в комплект от 5 броя. Удобно съхранение : Чанта Covers & all utility идва с закачалка / колан, който може да виси на всяко място за съхранение. сложете ги в дамска чанта или куфарче.Нашите тежкотоварни чанти - най-добрият подарък за вашето семейство и приятели!.

R

Продукти в категория