.

.

uxcell HSS (Быстрорежущая стомана) с цилиндрична форма-Спирала тренировки, Диаметър свредло 2 мм, дължина на свредло 200 мм, 6 бр.

uxcell HSS (Быстрорежущая стомана) с цилиндрична форма-Спирала тренировки, Диаметър свредло 2 мм, дължина на свредло 200 мм,

BGN 4.99
Продукти

[Технически характеристики]- Диаметър на спирала тренировки : 2 мм / 0,08 инча; Дължина на свредло : 150 мм / 5,91 инча; Диаметър на опашка : 2 мм / 0,08 инча; Обща дължина : 200 mm / 7,87 инча; 6 спирала тренировки с директен опашка [Здравина и твърдост] - Произведен от бързорежеща стомана.HSS (быстрорежущая стомана) прави корпус тренировки по-твърда и осигурява по-дълъг живот от тренировки. [Скрученная конструкция] - Скрученная дизайн позволява да се повиши точността на рязане чрез центриране на човката.Това позволява да се избегне пристрастие на тренировки по време на работа и в същото време по-бързо и лесно премахване на боклук и частици. [Професионално и домашно ползване] - Подходящи за обработка на цветни метали, като мед и алуминий, а също така е подходящ за твърди пластмаси.Когато той не може да проникне вътре, опитайте да регулирате скоростта. [Забележка]- Моля, бъдете внимателни, когато се използва, срока на служба спирала тренировки може да бъде значително удължен, ако се използва правилно. [Технически характеристики]- Диаметър на спирала тренировки : 2 мм / 0,08 инча; Дължина на свредло : 150 мм / 5,91 инча; Диаметър на опашка : 2 мм / 0,08 инча; Обща дължина : 200 mm / 7,87 инча; 6 спирала тренировки с директен опашка. [Здравина и твърдост] - Произведен от бързорежеща стомана.HSS (быстрорежущая стомана) прави корпус тренировки по-твърда и осигурява по-дълъг живот от тренировки. [Скрученная конструкция] - Скрученная дизайн позволява да се повиши точността на рязане чрез центриране на човката.Това позволява да се избегне пристрастие на тренировки по време на работа и в същото време по-бързо и лесно премахване на боклук и частици. [Професионално и домашно ползване] - Подходящи за обработка на цветни метали, като мед и алуминий, а също така е подходящ за твърди пластмаси.Когато той не може да проникне вътре, опитайте да регулирате скоростта. [Забележка]- Моля, бъдете внимателни, когато се използва, срока на служба спирала тренировки може да бъде значително удължен, ако се използва правилно.

R

Продукти в категория