.

.

Бюро за маникюр с мраморни желязна рамка, Кръгла маса Ъглов с 3 чекмеджета, 2 етажерка, Маса за салон за Красота, Обзавеждане за нокти-арт (Цвят: бял, размер: 140 * 40 * 78 см)

Бюро за маникюр с мраморни желязна рамка, Кръгла маса Ъглов с 3 чекмеджета, 2 етажерка, Маса за салон за Красота, Обзавеждане за

BGN 5.99
Продукти

✔ Голям работен плот : На двухслойном работния плот под маникюрным масичка, можете да поставите обзавеждане за маникюр, която е удобно да се взема със себе си, а също така разполага с голямо пространство за управление за по-лесна работа ✔ Заоблени ъгли : внимателно отполируйте ъглите на масата, за да се погрижим за вашата сигурност.Заоблени ъгли маникюрного маса и може да предотврати случаен сблъсък. ✔ Дизайн страничен шкаф за съхранение : Дизайн маникюрного маса с голяма площ позволява да не се притеснявате за съхранение, можете да го вземете и постави по всяко време, което значително подобрява взаимодействието между вас и вашите клиенти. ✔ Здрав и издръжлив : Стоманена рамка маникюрного маса има няколко свързващи пръчки, които са трайни и устойчиви без разклащане.Структура на строга, носеща способност е добра, а триизмерно възприятие силно. ✔ Забележка : Всички снимки на нашите стоки се правят в естествената си форма, но поради тези фактори, тъй като технологията на снимане, осветлението, настройките на дисплея и т., цвета на получения продукт да се различават от изображението, представени в Интернет, моля, обърнете се към самия продукт. ✔ Голям работен плот : На двухслойном работния плот под маникюрным масичка, можете да поставите обзавеждане за маникюр, която е удобно да се взема със себе си, а също така разполага с голямо пространство за управление за по-лесна работа. ✔ Заоблени ъгли : внимателно отполируйте ъглите на масата, за да се погрижим за вашата сигурност.Заоблени ъгли маникюрного маса и може да предотврати случаен сблъсък. ✔ Дизайн страничен шкаф за съхранение : Дизайн маникюрного маса с голяма площ позволява да не се притеснявате за съхранение, можете да го вземете и постави по всяко време, което значително подобрява взаимодействието между вас и вашите клиенти. ✔ Здрав и издръжлив : Стоманена рамка маникюрного маса има няколко свързващи пръчки, които са трайни и устойчиви без разклащане.Структура на строга, носеща способност е добра, а триизмерно възприятие силно. ✔ Забележка : Всички снимки на нашите стоки се правят в естествената си форма, но поради тези фактори, тъй като технологията на снимане, осветлението, настройките на дисплея и т.

R

Продукти в категория