.

.

GLJ Плаващи Рафтове LJJL Количка За Съхранение на Shel, Ковано Желязо, 3-Слойный Автомобилен Багажник за Мобилни Джаджи Ръчно изработени за Салон за Красота, Клуб, Маникю?

GLJ Плаващи Рафтове LJJL Количка За Съхранение на Shel, Ковано Желязо, 3-Слойный Автомобилен Багажник за Мобилни Джаджи Ръчно изработени

BGN 105.97
Продукти

Гъвкавост : Багажник подходящ за настаняване на най-различни неща и е добър помощник в живота сиДизайн : Рафтове създават отделно пространство, което спестява място и е приказно украса на вашата стая ". ★ Функция стеллажа за съхранение - външен багажник за съхранение на движеща се на колела. ★ Подвижна ролка - въртящи се на 360 градуса ролка, безшумен и подходящ за чорапи, не уврежда пода, плавно движение, удобно и бързо ползване. ★ Конструкция на количката - Здрава и стабилна конструкция на форми, 3 слой за стабилно пространство за съхранение, водоустойчивост и устойчивост на надраскване, огради от падане, кръгли парапети, безопасно за използване.Срок на годност, която може да съхранява, използва се за съхранение на обикновени предмети в дома си, внимателно се съхранява, не пачкается и може да бъде поставен навсякъде, където е добър помощник в живота си описание на продукта Подови мобилни количка за съхранение на шайби, 360 въртящи се макари, тиха износостойкая, не уврежда пода, плавно движение, удобно и бързо ползване, дебела дизайн, стабилна форма, 3 слой за стабилно пространство за съхранение, водоустойчив и устойчив на надраскване, огради от падане, заоблени подлакътници, безопасен за използване Вид рафтове за съхранение - количката Материал - стоманена тръба, лист Начин на монтаж - наземен Стил - Основа в скандинавски стил - размер 51 X34,5 X85,5 см Употреба-можете да поставите малки предмети Приложимо пространство-кухня, баня, всекидневна Бележки - 1. Изображенията на стоки могат малко да се различават по цвят в зависимост от ъгъл или стрелба.Продуктът трябва да съответства на самия продукт. Поради методи за измерване и инструменти може да бъде грешка в 1-3 вижте Конкретен размер зависи от конкретния продукт. Този продукт съдържа само рафтове за съхранение, няма други аксесоари съвет : 1. Ние продаваме само на отделни стелажи, без да се включват други шевове, моля, запознайте се с 2. Ако получите стелажи, имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.

R

Продукти в категория