.

.

Кана за вода от Неръждаема Стомана с Директен Завязыванием, Кана за Сок, Студен Чайник, Кана за Вода от Неръждаема Стомана, Кафе, Сок, Посуда за напитки за Дома Бара, ?

Кана за вода от Неръждаема Стомана с Директен Завязыванием, Кана за Сок, Студен Чайник, Кана за Вода от Неръждаема Стомана, Кафе,

BGN 8.34
Продукти

【Удобна дръжка】С ергономична дръжка, лесно и удобно да държи, не дава на котления камък, огнеупорни 【голям капацитет】 по-Голям капацитет, което е достатъчно основание за съхранение на студена вода, билков чай, кафе, сок и други напитки. 【Материал от неръждаема стомана】 В тенджера се използва висококачествени материали от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, издръжливи и за продължителна употреба. 【Елегантен дизайн】 Елегантен дизайн, ергономична форма, устойчивост на корозия, лесни за почистване, подходящи за домашна кухня. 【Обхват】 Широко се използва в домове, ресторанти, кафенета, хотели, барове и други места.Параметри : Тип на продукта : Кана за вода Материал : неръждаема стомана Тегло : приблизително 516 г-556 г / 18,2 унция-19,6 унция Осъществяване списък : 1 х кана за вода Забележка : 1. Моля, нека грешка в 01 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

R

Продукти в категория