.

.

Комплект за грим Всичко в едно - Професионален комплект за грим Civlann за жените, Пълен комплект с Палитра сенки за очи, блясък за устни, руж, тонално крем, Консилером - ?

Комплект за грим Всичко в едно - Професионален комплект за грим Civlann за жените, Пълен комплект с Палитра сенки за очи, блясък

BGN 47.03
Продукти

?【ПЕРФЕКТНИЯ комплект ЗА ГРИМ】 : Този комплект за грим ви пренася в прекрасния свят на красотаПълен грим за девойки / юноши, идеален подаръчен комплект за празника и коледен подарък идеи за момичета, подарък за майка, подарък за деца, подарък за жени. ?【Универсална косметичка 】 : комбиниран набор от всички НОВИ козметични средства и аксесоари.Съдържа многоцветни матови и блестящи сенки за очи, блясък за устни, крем за вежди, молив за грим, коректор, крем за очи и т., за да отговарят на вашите ежедневни нужди в грима. ?【НАПРАВЕТЕ своята КРАСОТА】 : ще ви Помогне да създадете идеално козметично средство, той не ще дразни вашата нежната кожа, високо качество, сигурно и надеждно, лесно почистване след употреба.Отлична комбинация от цветове, тъй като можете да създадете естествен дневен грим, грим за парти или друг всекидневен стил. ?【Висококачествени материали】 : устойчив цвят ефект, мека и комфортна текстура, с помощта на висококачествена четка за лесно създаване на перфектен грим.Сенки за очи притежават силна адгезией, лесно оставят на цвят и не расплываются, устойчиви, лесно се нанася, водоустойчиви, естествени. ?【Подаръчен комплект за ЖЕНИ】 : пътен комплект за грим "Всичко в едно" е изпълнен с ярък грим, идва с косметичкой, удобен за използване.Най-сладък подарък за любимите дами, предпочитан подарък. ✨Добре дошли в своя таен свят на красота!✨ Luckyforever 24 бр. Професионални комплекти за грим Включва сенки за очи, в основата, червило, молив за вежди, блясък за устни, четка за грим с удобна чанта за носене. ? Чудесен избор за грим - Професионален комплект за грим - това е добре направен, модерен и елегантен комплект за грим, идеален избор за красиви дами, така и за начинаещи гримьори, отлични за професионална употреба или за използване в домашни условия. ?Страхотни подаръчни комплекти за грим - Идеален подарък за тийнейджъри, грим за момичета, невежество престори на грим, грим за начинаещи, подарък за майка, подарък за приятелка, подарък за внуци и много други за рожден Ден, Коледа, Свети Валентин, Ден на благодарността, Ден на майката. ? Се нанася върху различни поводи - Прекрасни пълни комплекти за грим предпочитат за вечерта грим /ежедневна грим /сватбен грим и т.

R

Продукти в категория