.

.

FUNARTY 10 X Червено Кадифе Коледни Бантов 10x16 Инча Водоустойчив Готови Големи Коледни Декоративни Панделки за Празничния Венец, Гирлянди, Елхи, Вътрешни и Външни декор?

FUNARTY 10 X Червено Кадифе Коледни Бантов 10x16 Инча Водоустойчив Готови Големи Коледни Декоративни Панделки за Празничния

BGN 36.86
Продукти

?КОЛИЧЕСТВОТО на всеки лък, вързани отзад ? Висококачествени материали - Лък е изработен от мека кадифена тъкан и висококачествени PVC-пластмаса, така че лък лесно е деформиран, или смачкани, осигуряване на целостта и красотата.Метални ръбове са покрити с елегантна златна нишка метален цвят, очакване, празничен блясък на тази традиционна кадифена коледна лента. ?КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН - Класически червени панделки са пълни с традиционната празнична атмосфера, те ще носят радост на семейството, ще направят вашата почивка по-забавно и по-топло. ? Лесна употреба : всяка част от коледните banta се закрепва с помощта на закручивающихся завязок с тънка желязна тел в рамките на, които е удобно да се мотае на правилните места, и правя това с цялото семейство може да ви донесе по-голямо удоволствие. ?ЗАЯВЛЕНИЕ - Коледни лъкове са много подходящи за украса на коледната елха, гирлянди, венци, врати, прозорци, стълби; или дървета, огради, лампи стълбове; или парти, сватба и т. ?КОЛИЧЕСТВОТО на всеки лък, вързани отзад. ? Висококачествени материали - Лък е изработен от мека кадифена тъкан и висококачествени PVC-пластмаса, така че лък лесно е деформиран, или смачкани, осигуряване на целостта и красотата.Метални ръбове са покрити с елегантна златна нишка метален цвят, очакване, празничен блясък на тази традиционна кадифена коледна лента. ?КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН - Класически червени панделки са пълни с традиционната празнична атмосфера, те ще носят радост на семейството, ще направят вашата почивка по-забавно и по-топло. ? Лесна употреба : всяка част от коледните banta се закрепва с помощта на закручивающихся завязок с тънка желязна тел в рамките на, които е удобно да се мотае на правилните места, и правя това с цялото семейство може да ви донесе по-голямо удоволствие. ?ЗАЯВЛЕНИЕ - Коледни панделки много подходящи за украса на коледната елха, гирлянди, венци, врати, прозорци, стълби; или дървета, огради, лампи стълбове; или партита, сватби и т., и ОРИГИНАЛЕН ДИЗАЙН - лък е важна част от коледната украса.Това може да даде традиционната красотата на околната среда, носейки радост и топлина във вашия дом.МАТЕРИАЛ - Лък е изработена от плюшено кадифе и има предварителна форма, така че да можете лесно да го украсявам навсякъде.

R

Продукти в категория