.

.

Электропроводящий Лепило, Водещ Сребърна Паста, Залепваща Дръжка със Сребърна Боя за Ремонт на печатни платки клавиатура, Водещ Сребърна Паста, Залепваща Дръжка с?

Электропроводящий Лепило, Водещ Сребърна Паста, Залепваща Дръжка със Сребърна Боя за Ремонт на печатни платки клавиатура, Водещ Сребърна Паста,

BGN 27.20
Продукти

▼【Отлична производителност】 : Сребърен прах среда с отлична электропроводностью и отличен ефект на електромагнитно екраниране ▼【Сигурно нанасяне на】 : сребърна боя не съдържа метали и не провежда ток, което елиминира всякаква опасност от късо съединение. ▼【Висококачествени материали】 : Прахово сряда, от чисто сребро, изработен от пластмаса и чисто сребро, която притежава силна адгезией на ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово подложкам. ▼【Високо качество】 : Добра способност за пленкообразованию, липсата на отделят прах, а лакокрасочная филм солидна и трайна.И продуктът да е лесно да обсадят и расслаивать. ▼【Прилагането на 】 : Сребърна боя може да се използва за ремонт на компютърна клавиатура, ремонт на кабелни вериги, схеми, печатни платки, дистанционно управление и други бутони, жидкокристаллического поляризирана антистатика, автомобилната схеми за защита от замръзване. ▼【Отлична производителност】 : Сребърен прах среда с отлична электропроводностью и отличен ефект на електромагнитно екраниране. ▼【Сигурно нанасяне на】 : сребърна боя не съдържа метали и не провежда ток, което елиминира всякаква опасност от късо съединение. ▼【Висококачествени материали】 : Прахово сряда, от чисто сребро, изработен от пластмаса и чисто сребро, която притежава силна адгезией на ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово подложкам. ▼【Високо качество】 : Добра способност за пленкообразованию, липсата на отделят прах, а лакокрасочная филм солидна и трайна.И продуктът да е лесно да обсадят и расслаивать. ▼【Прилагането на 】 : Сребърна боя може да се използва за ремонт на компютърна клавиатура, ремонт на кабелни вериги, схеми, печатни платки, дистанционно управление и други бутони, жидкокристаллического поляризирана антистатика, автомобилната схеми за защита от замръзване.Характеристики : 1. С чудесен ефект електромагнитно екраниране. Силна адхезия към ABS, PC, ABS/PC и други пластмасово подложкам. Сребърен прах среда с отлична электропроводностью. Добра способност за пленкообразованию, липсата на раздробяване на прах и лакокрасочная филм твърда и устойчива. Продуктът не е лесно да обсадят и расслаивать. Основно се използва за ремонт на клавиатура, електронни платки и т.

R

Продукти в категория