.

.

Защитни очила Портал Safety 6980 Cover2, надеваемые върху стъкло (OTG), лека конструкция с регулируеми дужками, прозрачни лещи (10 чифта в кашон)

Защитни очила Портал Safety 6980 Cover2, надеваемые върху стъкло (OTG), лека конструкция с регулируеми дужками, прозрачни лещи (10

BGN 2.67
Продукти

Пълнозърнести лещи от поликарбонат са подходящи за повечето точки, рецепта за рецептаЛек дизайн, с регулируеми по дължина висками за индивидуална кацане.Гъвкави върховете на храмовете е сведена до минимум за притискане на главата.Независимо тествани и сертифицирани лаборатории на Застрахователите в съответствие с нормите и стандартите ANSI Z87.Отговаря на изискванията на баллистической ударопрочности, оборудване на точките на военна спецификация на САЩ MIL PRF-31013. 10 чифта в кашон. Пълнозърнести поликарбонатни лещи са подходящи за повечето точки с рецепта.Лек дизайн, с регулируеми по дължина висками за индивидуална кацане.Гъвкави върховете на храмовете е сведена до минимум за притискане на главата.Независимо тествани и сертифицирани лаборатории на Застрахователите в съответствие с нормите и стандартите ANSI Z87.Отговаря на изискванията на баллистической ударопрочности за точки, посочени във военни спецификации на САЩ MIL PRF-31013. 10 чифта в кашон.Cover2 OTG Съвременно решение за носене на върха точки, Cover2 по-компактно и леко, отколкото традиционните обемисти очила OTG. ** Списък е ОЦЕНЕН за 10 двойки (1 кутия) **.

R

Продукти в категория