.

.

LNYZQUS 10 Нива на Високи Рафтове За обувки, Органайзер за Обувки, Черни Големи Рафтове За Обувки, Шкаф за обувки, 30-36 двойки, долно Оттичане Штабелируемый Органайзер За ?

LNYZQUS 10 Нива на Високи Рафтове За обувки, Органайзер за Обувки, Черни Големи Рафтове За Обувки, Шкаф за обувки, 30-36 двойки,

BGN 0.33
Продукти

Метални тръби 【Стойка за обувки с голям капацитет】- Тази 10-ярусная голяма, висока стойка за обувки с различна височина, може да побере до 20 двойки възрастни маратонки на токчета и 12 чифта обувки.Тази гараж стойка за обувки и се предлага с 5 куки S за окачване, чадъри, ключодържатели, шапки, и други малки аксесоари.С помощта на тази голяма поставка за обувки ще можете да се предпази къщата си от бъркотията. 【Супериорна материал и сверхпрочная конструкция】- Здрав органайзер за обувки е изработен от по-здравите метални тръби с диаметър 16 мм, с прахово покритие, висококачествени пластмасови съединения и нива на остатъци от непромокаем плат, които придават на тези с високо полкам за обувки добра стабилност и повишаване на напрежението в тях и ги прави по-трайни. 【10 нива вертикален дизайн и спестяване на пространство】 - Размер : 33,6 "L x 11,4"W x 68,8"H. Високи рафтове за обувки с височина на възрастен човек.Това ще ви помогне да увеличите пространство по вертикала.Тази черна стойка за обувки са подходящи по размер за гараж, коридор, фоайе, спални или големи коридори и килери.Благодарение на компактния си штабелируемому профил и напълно отворена, което позволява ви бързо и лесно да намерите идеалната двойка!. 【Лесен монтаж и настройка】 - Ние предоставяме подробно ръководство за инсталация и чук, които ще ви помогнат лесно да се събере по-голяма рафта за съхранение на обувки.можете да го разделите на две 5-диференцирани дълги рафтове за обувки, за да отговарят на размера на вашия гардероб в спалнята.Вие също можете сами да настроите желаната височина рафтове за обувки!. 【Богат на функции полк-органайзер】- Тази штабелируемая рафт за обувки е предназначена не само за обувки, тя може да бъде рафт-организатора за вашите играчки, кошници за съхранение, книги, растения и много други неща.Този широк рафт за обувки, лека и преносима, това е перфектният избор за жилища и наемателите. 【Отлично сервизно обслужване】 - Качество и обслужване са наш основен приоритет.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно гараж рафтове за обувки.Ние предлагаме услугата връщане на парите, за да ви помогне да получите отлични впечатления от пазаруването.

R

Продукти в категория