.

.

Закачалка за кърпи ZHANMAM от Неръждаема Стомана, Поставка за съхранение на кърпи за душ, Стенни полици за Баня, Сгъваеми Душ Без Пробиване за кухня 0305 (Размер: 60 см)

Закачалка за кърпи ZHANMAM от Неръждаема Стомана, Поставка за съхранение на кърпи за душ, Стенни полици за Баня, Сгъваеми Душ Без Пробиване

BGN 87.20
Продукти

✽ Материал : рейк от неръждаема стомана 304, за банята предвижда декоративно съхранение в банята ✽ Мощен : дебела slr хромирана тръба от неръждаема стомана, издръжлив на допир, подходяща дори за тежки дрехи или други тежки предмети, за здрав и дълъг живот, никога не се изтощава. ✽ Функция за сгъване : закачалка за кърпите може да се сгъва под ъгъл 90° по ваш избор при използването му. ✽ Широко приложение : можете да изберете връхни дрехи, кърпи и всяко друго) на обществени места за баня, спални, хол, офис или хотел, образователни и здравни институции. ✽ Лесна инсталация : Всички тела и аксесоари включват отвертка, която може да се монтира на вратата или на стената, расширительные винтове в чантата си. ✽ Материал : рейк от неръждаема стомана 304, за банята предвижда декоративно съхранение в банята. ✽ Мощен : дебела slr хромирана тръба от неръждаема стомана, издръжлив на допир, подходяща дори за тежки дрехи или други тежки предмети, за здрав и дълъг живот, никога не се изтощава. ✽ Функция за сгъване : закачалка за кърпите може да се сгъва под ъгъл 90° по ваш избор при използването му. ✽ Широко приложение : можете да изберете връхни дрехи, кърпи и всяко друго) на обществени места за баня, спални, хол, офис или хотел, образователни и здравни институции. ✽ Лесна инсталация : Всички тела и аксесоари включват отвертка, която може да се монтира на вратата или на стената, расширительные винтове в чантата си. ✊ Технически характеристики на продукта : ✅ Материал, изделия от : метал✅ Вид на продукта : срок на годност, рафтове за съхранение, поставки за цветя, ъглова рамка и т.✅ Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.✋ Характеристики : ✅ 100% ново най-високо качество.✅ Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков. Използвайте чиста вода и избършете с памучен плат✅ 2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода❗ Забележка : ⚡ Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.⚡ 100% гаранция за качеството на продукта.Моля, се допуска отклонение 1-3 см и малка разлика в цвят, срокът на доставка е до 15-20 дни.

R

Продукти в категория