.

.

Контурный калибър 5/10 См Контурный калибър с предпазител Форма Контурный Калибър Восъчни Контур Скала Шаблон За полагане на плочки Измервателна Линийка Дърводелс?

Контурный калибър 5/10 См Контурный калибър с предпазител Форма Контурный Калибър Восъчни Контур Скала Шаблон За полагане на плочки

BGN 11.72
Продукти

Контурный калибър се използва за определяне на местоположението на профили или ръбове и точно пренасяне на разрезаемый материалЗа всякакъв вид работи, необходими за дублиране на пътеката.При също е отличен дърводелец, производството на автомобилни каросерии, автомобилни листове метал, неръждаема стомана или всяка друга работа за дублиране на контурите. - Тип : Сензор с грешен път. - Количество : 1бр. - Материал : пластмаса. - Цвят : оранжево.Контурный калибър се използва за определяне на местоположението на профили или ръбове и точно пренасяне на разрезаемый материал.За всякакъв вид работи, необходими за дублиране на пътеката.При също е отличен дърводелец, производството на автомобилни каросерии, автомобилни листове метал, неръждаема стомана или всяка друга работа за дублиране на контурите. - Тип : Сензор с грешен път. - Количество : 1бр. - Материал : пластмаса. - Цвят : оранжево. инструмент за определяне на формата и контура на super gauge Ние сме преминали през строг контрол на качеството, за да се увери, че е изпратено продукти с най-високо качество!Той ще бъде доставена до вас в рамките на две неделей5/10-инчов контурный калибър с предпазител контурный калибър восъчни Контур скала Шаблон За полагане на плочки Измерване на гама Дървообработващи инструменти Характеристика : (5 см/10 инча) зададено измерване на Характеристиките на контура на профила : - Тип : измерител на подаване на контур - Количество : 1бр-Материал : пластмаса-Цвят : оранжев Размер : 5 см/10 дюймовнаши обещаваме : Ние се стремим да ви предоставим продукт с най-високо качество и най-добрият на клиентския опит, ако не сте напълно доволни, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.。То ще бъде доставено вас в рамките на две седмици.

R

Продукти в категория