.

.

Етикети върху Джантата на колелото на автомобил, Винил за Ступицу за джанти 18 - 21, Стикери за декорация на сигурността, Стикери Джанти Състезателни джанти, автоаксе?

Етикети върху Джантата на колелото на автомобил, Винил за Ступицу за джанти 18 - 21, Стикери за декорация на сигурността, Стикери

BGN 1.33
Продукти

Количество : 6 на етикети на колела за автомобилни та, 4 за джантата, ако сте допуснали грешка при наклеивании, можете да използвате допълнително 2, за да се определи товаПодходящ за джанти 18 "- 21", можете да направите това сами в съответствие с колата си. Материали : на етикета на колелата на автомобила се използват висококачествени светлоотразителни водоустойчиви материали от ДОМАШНИ любимци, които блокират ултравиолетовите лъчи, имат добър блясък и устойчивост на складыванию, както и трайна.Също така подходящ за украса на каски, мотори, мотоциклети, тетрадки книги, кутии за принадлежности.Лесна инсталация : Стикер на задната част на колелото е самоклеящийся лепило, просто отклейте и я залепете. * препоръка да Не се прилага восък преди да решите да украсите вашия автомобил.Просто почистете втулка върха, не докосвайте вода в продължение на три дни след залепване и избягвайте излагане на слънце в продължение на 24 часа.Дизайн и сигурност:С помощта на тези геометрични цветни квадратчета лесно да променяте външния вид на джанти на колата, даде цвят и свежест на вашия автомобил. отразяваща през нощта, когато е светло, то ще отразява светлина, който много ослепителен и може да играе предупреждающую роля.Като предупредителен знак! подобряване на безопасността при шофиране.Перфектно обслужване : Малки предмети оказват чудесен ефект.След приключване на залепване на колата мигновено ще придобие нов вид. просто бъдете сигурни, че нашите стикери за колела предизвиква някакво недоволство, винаги можете да се свържете с нас.Ние ще отговорим на вашия имейл в рамките на 24 часа. Количество : 6 на етикети на колела за автомобилни та, 4 за джантата, ако сте допуснали грешка при наклеивании, можете да използвате допълнително 2, за да се определи това.Подходящ за джанти 18 "- 21", можете да направите това сами в съответствие с колата си. Материали : на етикета на колелата на автомобила се използват висококачествени светлоотразителни водоустойчиви материали от ДОМАШНИ любимци, които блокират ултравиолетовите лъчи, имат добър блясък и устойчивост на складыванию, както и трайна.Също така подходящ за украса на каски, мотори, мотоциклети, тетрадки книги, кутии за принадлежности.

R

Продукти в категория