.

.

Плойка FARERY 1 инч, Турмалиновая Керамични плойка 1 инч, с добавянето на кератин и Арганового масло, 6 Маша за коса с регулируема температура и Автоматично изключване, ?

Плойка FARERY 1 инч, Турмалиновая Керамични плойка 1 инч, с добавянето на кератин и Арганового масло, 6 Маша за коса с регулируема температура

BGN 15.86
Продукти

【???? ?? ?????? ?????, ????-??????? ?????】 Плойка маша FARERY с диаметър 1 инч, с кератин, масло арганы и турмалин пропитала барел, освобождава милиони хранителни отрицателни йони, което локонам ултра-блясък и трайностКерамичен цилиндър равномерно разпределя топлината, за предотвратяване на щетите и разсейва отрицателните йони, които запазват косата гладка и блестяща. 【? ?????????? ???? ???????&???? ??????】 Термостат rizadora para cabello с 6 регулируеми параметри нагряване в диапазон от 248°С до 430°С, отговаря на нуждите на полагане на всякакъв тип коса.Освен това, конструкцията със заключване на температурата може ефективно да се предотврати случайно натискане на за промени на температурата по време на употреба, два пъти чрез натискане на бутона "ВКЛ.За отключване натиснете бутона "ВКЛ. 【?????? ??????? & ?? ???????? ??????】 Плойка-пръчка FARERY 1 " с керамика корпус, има гладка повърхност и завивает косата, без да волочения, а също така идва с клипс на една и съща дължина, който е предпазва косата, като полагане на по-гладка.Защитна стойка, обслужващи от химикалки, вместо на традиционната стоманена стойка, позволява ефективно да се избегне довършителни или залепване на косата по време на употреба. 【???% ????-????? ???? ??? & ?? ???? ???? ????-???】 Професионална плойка FARERY с удължен (1,37 инча) охлаждащи фитил за защита от изгаряния на 100% ще ви предпази от евентуални изгаряния.Плойка автоматично изключване след 60 минути, за защита на вашата сигурност и имущество, ако сте пропуснали да го изключите. 【??????? ??? ????? & ???? & ?????? ???】 Маша FARERY one inch с клипс идват и с дълъг кабел с дължина 6,5 метра и завъртане на 360 °, което осигурява полагане без entanglements, освен това, аксесоар се предлага с 2 скоби за стайлинг на коса от кожа на алигатор.Двойно напрежение от 100 до 240v идеален за следващото си пътуване по целия свят.

R

Продукти в категория