.

.

Средство за премахване на гел-лак AIJIMEI Течност за премахване на гел-лак за нокти Бърза Лесна и по-безопасна течност за премахване на гел-лак 1-3 минути Леко и бързо ср?

Средство за премахване на гел-лак AIJIMEI Течност за премахване на гел-лак за нокти Бърза Лесна и по-безопасна течност за премахване

BGN 0.67
Продукти

Спестете време и париБързо и лесно премахване на вливат в гел и лак за нокти.Без да се повреди.Без раздразнения.Не съдържа дразнещи съставки.Лесно се отстранява.Спестете пари, без да посещавате салон.Гел-лак за нокти.Тъмен лак за нокти. Бързо и лесно премахване на течност за премахване на гел за ноктите : Течност за премахване на гел-лак за нокти може лесно да се изтрие всякакъв вид вливат в гел лак за нокти, че не е суха ноктите, ще помогне да се подготвят и почистване на повърхността на нокътя и ще удължи срока на експлоатация на цвят.Полезна тази субстанция не съдържа дразнещи съставки : Гел за премахване на лака, извлечени от натурални растения.Можете да се насладите на професионален ефект, без да се излиза на улицата, внимателно и безопасно.Нова лакочистител : Това е революционна течност за премахване на лака, която може да изтриете всички видове на лака с повърхността на ноктите, не им причинява дискомфорт.Много подходящ за тези, които често се радва на лак за нокти.Лесно се отстранява С помощта на тази течност за премахване на лака можете да изтривате обикновени и гел лакове, без да вредят на ноктите.Това е бързо, лесно и безопасно.Не е нужно да се притеснявате за използването на фольгированной хартия, тайна или терени и накисване в ацетон, които отнемат много време и разрушават вашите нокти!.Лесна употреба : Ако по ноктите остана слой горен слой, моля, първо отполируйте най-горния слой с шкурка, след това нанесете равномерно върху лакочистител за нокти с гел върху шлифована повърхност, а след това изчакайте за реакция в продължение на 3-5 минути.След това внимателно соскребите лепило от лака за нокти с помощта на накрайник за управляваща щанга за кожичките и най-накрая внимателно сотрите остатъци от лепило от лака за нокти чист памучен тампон. (избягвайте попадане на гел лакочистител на кожата). Подпилите ноктите, за да премахнете най-горния слой. Нанесете гел Magic отстраняване. Навлажняване в продължение на 3 минути, лак за нокти се отвори. Премахнете всички остатъци от гел с помощта на накрайник за управляваща щанга за кожичките. Да Не се увредят ноктите. Нанесете тънък слой масло за кожичките.

R

Продукти в категория