.

.

О-пръстен на корпуса iSpring, 3 1/2 , за системата RO серия RCC и за маса на Корпуса на филтъра за вода, О-пръстен за кабина ORFx3, черен, 3 бр.

О-пръстен на корпуса iSpring, 3 1/2 , за системата RO серия RCC и за маса на Корпуса на филтъра за вода, О-пръстен за кабина ORFx3,

BGN 3.00
Продукти

Съвместимост-Това е о пръстен i Spring е подходяща за 10-инчов корпус на предварителен филтър система за филтриране на вода с обратен осмосом под мивката и система за филтриране на вода на масата, като RCC7, RCC7 AK, RCC7 AK-UV, RCC7 P-AK, RCC100 P, RCC7 D, CKC1 C, CKC1, CKC2, CT10, US31 ЛИПСАТА на ТЕЧОВЕ - Лесен за инсталиране, разтоварване и не се нуждае от смазване.Диаметър на запечатване на пръстените : 1/8 инча; е класиран на корпуса 2,5 "x 10"; приблизителен диаметър : 3 1/2". 3 комплекта сменяеми запечатване на пръстените са от висококачествен материал.Директен заместител на системи i Spring. 100% доволни клиенти : Този комплект запечатване на пръстените " се предлага с гаранция за връщане на парите за срок от 1 година ограничена гаранция за срок от 1 година.Той се поддържа от производителя i Spring extended след като се регистрирате и доживотна персонална подкрепа от щата Джорджия, САЩ.

R

Продукти в категория