.

.

Основен Слой За нокти, Стягащ 36 Цветове За Жените, Гел-Лак За Нокти, Прозрачен Лак За Нокти с Телесен Цвят, Набор от Гелевых Лакове За Нокти С Лека Салон, 15 мл, Кристал?

Основен Слой За нокти, Стягащ 36 Цветове За Жените, Гел-Лак За Нокти, Прозрачен Лак За Нокти с Телесен Цвят, Набор от Гелевых Лакове За

BGN 3.00
Продукти

【Ежедневно серия】 С много стилове, тя може да отговори на вашите различни нужди във всеки случай и да ви се даде добро настроение за целия ден 【Идеален подарък】 Този продукт е много подходящ в переноске. подходящ за различни поводи, сватби, партита, пазаруване и т. Това ще бъде идеален подарък за приятели, близки хора и роднини. 【Съставки за здравето и околната среда】 : Не съдържа вредни вещества, като толуол, DBP, пластификатор и тежки метали. 【Прилагането на】 : Гел-лак за нокти има по-слаб аромат и не пречи на кожата и ноктите.Гелевый лак за нокти Може да се използва повече от 21 дни При условие, че Правилната експлоатация.Укрепитель базов слой за нокти 36 цветове за жените, Гел-лак за нокти, Прозрачна гел-лак за нокти с телесен цвят, Комплект лакове за нокти с лека салон, 15 мл, кристали за грим за лице, като използвате: ① Отполируйте повърхността на нокътя. ② Нанесете и след това включете led индикатор, за да работи по-дълго. ③ Нанесете цвят за първи път, след това включете светлините. ④ Нанесете цвят за втори път, а след това включете светлините. ⑤ Нанесете герметизирующий слой, а след това загоритесь. ⑥ Показване ефект.Обем нето : 7 мл Съдържа : 1 лак за нокти.

R

Продукти в категория