.

.

Комплект чаши за пиене от дебели стъклени чаши Bandesun, състоящ се от 6 малки чаши с диаманти, чаша-превключвател (12 грама), за вода, коктейли, мляко, сокове и напитки.

Комплект чаши за пиене от дебели стъклени чаши Bandesun, състоящ се от 6 малки чаши с диаманти, чаша-превключвател (12 грама), за вода,

BGN 14.39
Продукти

【Превъзходно качество на】 Качество за нас над всичкоТова стъклени съдове за готвене, изработени от висококачествено стъкло, не съдържат бисфенол А и олово.Освен това, стъклото е изработено от основния цвят, както и материали, които не напръскани или не са обхванати от покритие покритие, което е здравословно и безопасно и никога не избледняват.Bandesun има по-висока удар, отколкото обикновените стъкла.Материал е здрав. 【Усещане за комфорт】 Очила са изработени от висококачествени дебело стъкло, толстой и трайно, с основния дебело дъно.Освен това, те не са прекалено тежки и не са твърде леки.Той се отличава с необичаен дизайн.Можете да закупите висококачествени продукти на ниски и обичайните цени. 【ОПАКОВКА И се ГРИЖИ】 - Вашият стъклена чашка ще пристигне жив и здрав в опаковка, която ще осигури дълги години на забавление и удоволствие.Лесен за почистване, също така могат да се мият в съдомиялна машина. 【Ежедневното използване на】 Многофункционални кухненски чаши, които са идеални за всеки напитки, като вино, коктейл, сок, мляко, уиски, други напитки, вода и така нататък. 【Красив дизайн】 Ретро и модерен перлено бял дизайн ги правят уникална или е идеалното украшение, или чудесен подарък за всички дейности, като например рожден Ден, Коледа, Великден, годишнина, нов дом, свети Валентин, булчински душ, сватба парти, фестивали и специални дни.И така, купете този луксозен специален подарък за своите семейства и приятели.За да изненадате любимия или семейството по уникален начин и своята искреност.

R

Продукти в категория