.

.

Къмпинг Стоманен Чук Чук Преносим Гума за Треньор на Къмпинг Чук Чук с Талрепом за Вътрешно Външно Използване на Колчета за Палатка (Оранжев)

Къмпинг Стоманен Чук Чук Преносим Гума за Треньор на Къмпинг Чук Чук с Талрепом за Вътрешно Външно Използване на Колчета за Палатка (Оранжев)

BGN 3.33
Продукти

? нескользящий и удобен за задържане?Кемпинговый чук снабден с дръжка, покрита с мека гума, той осигурява приятно чувство на задържане, удобен и нескользящий ? Голяма зона на действие?Диаметър на челото на чук повече, отколкото при обикновените чукове, и осигурява по-голяма площ за действие за удобство на използване и спестяване на труд. ? С помощта на дантела?Чук за колчета за палатки, оборудвани шнурком на дръжката, която предотвратява падането на чук, и съемником за лесно отстраняване на ноктите. ? Подходящ за носене и е трайна?Корона изработена от качествена стомана, по-твърди от желязо, с по-голяма здравина, подходяща за чорапи и дълготрайни.Полезен, необходим инструмент за всеки дом. ? ГАРАНЦИЯ? : Ако не сте доволни от получения продукт, можете да ни изпратите емайл по всяко време.Ние ще ви отговорим веднага и ще ви помогнем да решите проблема си.Лесно е да се водят : Походный чук има мека дръжка, покрити с гума, той осигурява приятно чувство на задържане, удобен и нескользящий.Голяма площ на действие : Диаметър на челото на чук повече, отколкото при обикновените чукове, и осигурява по-голяма площ за действие за удобство на използване и спестяване на труд.С каишка : jackhammer за палатки е снабден с каишка на дръжката, която предотвратява падането на чук, и съемником за лесно отстраняване на ноктите.Носене и издръжливи : Корона е изработена от качествена стомана, по-твърди от желязо, с по-голяма здравина, носимой и дълготрайни.Полезен инструмент, който е необходим във всеки дом.Материал : стомана 45 # + TPR дръжка.Цвят : оранжев, син (по желание). Размер : 30 * 11 см / 11,8 * 4.Тегло : 555 грама / 19,6 унция (прибл.

R

Продукти в категория