.

.

D-Fokes, 2 броя, Пират с Шапка с Принтом на Черепа, Костюм Капитан на Пиратите, Шапка - Пиратски Аксесоари, Забавна Празнична Шапка за Карибите, Маскарадное Рокля с Превр?

D-Fokes, 2 броя, Пират с Шапка с Принтом на Черепа, Костюм Капитан на Пиратите, Шапка - Пиратски Аксесоари, Забавна Празнична Шапка

BGN 0.67
Продукти

Компанията D-Fokes има дългогодишен опит в производството на празнични украси, посветени на забавному дизайн, който ще ви даде едно незабравимо изживяване и да ви изненадаВсеки един продукт е внимателно разработен.Този класически стил и надеждни умения за заетост в условията на непрекъснато променящите се тенденции и редовна употреба в продължение на години.Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти ненадминати услуги.Все още притеснен за костюмированной парти за себе си, членовете на семейството или приятелите?.Ти се възхищавам на капитан Джак?Искате да се присъедините към него?.Изберете нашата пиратски шапка и вървете свят!Тази шапка за cosplay, ще ви направи най-якото и красив Джак Воробьем по всяко време. - Великден Шапка, Коледна шапка, Шапка за тематични партита, Шапка за тематичен рожден ден, Аксесоари за пиратски партита, подпори за Хелоуин, Аксесоари за cosplay, Костюм за селското стопанство. ☆ Регулируем размер : Шапка капитан пират е изработена от плюшени велюровой плат; 20,7 * 7,5 инча (шапка); 3,2 *2.4 инча (пиратски превръзки на очите), червена въже ви позволява да затегнете шапка и коригира размера на главата.Подходящ за повечето деца на възраст над 12 години, юноши и възрастни. ☆ НЕОЧАКВАН ПОДАРЪК : Не знаете, какво да се използва като сувенир за партито на вашето семейство или приятели? оригинална шапка за cosplay - страхотен жест на любов и благодарност и на момче и момиче в техния специален ден; Използвайте тази шапка за пиратски партита, за да се уверите, че тя / той се забавляват в избрания от вас събитие!. ☆ Безвреден материал : Пиратски шапки от златисто кадифе, превръзки на очите от пластмаса - всичко това е нетоксично и безопасно.Вие не чувствате дискомфорт и стягане, когато ги носят.Пакетът включва : 2 x шапки + 2 x превръзка на очите. ☆ РАЗНООБРАЗИЕ от СЛУЧАИ : Шапка fun party може да се използва като пиратски и това е страхотно за предстоящи пиратски партита по повод рождения ден, на приключенски игри или пиратски костюмирани партита, училищни спектакли, театрални представления, партита за Хелоуин и всякакви тематични партита 20-те години и т. Това ще ви направи център на вниманието на публиката в никакъв случай.

R

Продукти в категория