.

.

Спално бельо, калъфки за възглавници L Linen World от френски естествен лен, Набор от покрива възглавница от 2-Те постиранных, Абсорбираща влагата ленено покрива възглав?

Спално бельо, калъфки за възглавници L Linen World от френски естествен лен, Набор от покрива възглавница от 2-Те постиранных, Абсорбираща

BGN 23.43
Продукти

[Характеристики ПЛАТ] : 100% натурален френски лен, висококачествен френски лен, отглеждани по естествен път и събрани в екологично чист начинЛен ще е по-трайна, отколкото памучен плат, топлопроводимост и влагопоглощение далеч надхвърля памучна кърпа, и го лесно выцвести и да даде на свиване.СЕРТИФИЦИРАНА ПО СТАНДАРТА OEKO-TEX STANDARD 100.Това означава, че не са използвани вредни химикали и те безвреден за околната среда. [Опаковка] : L Linen World ви предлага една калъфка от лен с размер 2 King (20x40 инча), выстиранную камък.Дизайнът е изискан, и в него няма почти никакви грешки.Достъпна в няколко цвята. [Комплект за цялата година] : Дышащее на френското бельо, идеален за по-топлите или ниски температури, бельо може да абсорбира влага до 20% от теглото си, преди да започне да изглежда влажна, което означава, че през зимата ще е топло, а в топло време да се охлади, ако спят в жегата.Това е си струва всяка стотинка!. [ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА] : Пере при температура под 60 ° C; не използвайте почистващи препарати, съдържащи белина, поради деликатния дизайн; глади на средна температура; изсушава се на умерен огън; пере със сходни цветове.Бельо плат, ще става по-мек след всяко пране. [Забележка : имаме набор От пододеяльников от 100% лен същия стил/комплект чаршаф/оборудвани чаршаф по ваш избор, те са идеално комбинирани.Ако имате някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас. [Характеристики ПЛАТ] : 100% натурален френски лен, висококачествен френски лен, отглеждани по естествен път и събрани в екологично чист начин.Лен ще е по-трайна, отколкото памучен плат, топлопроводимост и влагопоглощение далеч надхвърля памучна кърпа, и го лесно выцвести и да даде на свиване.СЕРТИФИЦИРАНА ПО СТАНДАРТА OEKO-TEX STANDARD 100.Това означава, че не са използвани вредни химикали и те безвреден за околната среда. [Опаковка] : L Linen World ви предлага една калъфка от лен с размер 2 King (20x40 инча), выстиранную камък.Дизайнът е изискан, и в него няма почти никакви грешки.Достъпна в няколко цвята. [Комплект за цялата година] : Дышащее на френското бельо, идеален за по-топлите или ниски температури, бельо може да абсорбира влага до 20% от теглото си, преди да започне да изглежда влажна, което означава, че през зимата ще е топло, а в топло време да се охлади, ако спят в жегата.

R

Продукти в категория