.

.

2023 Абитуриентски Бижута Фон Банер, Голям Поздравительный Банер за завършилите, 71 x 43 Поздравительный Банер + 30 бр. Цилиндри за доставки училище за Абитуриентски пар?

2023 Абитуриентски Бижута Фон Банер, Голям Поздравительный Банер за завършилите, 71 x 43 Поздравительный Банер + 30 бр. Цилиндри

BGN 4.29
Продукти

【Високо качество】 Този фон за абитуриентски снимки е направен от здрава тъкан плат, който е лесен за почистване, устойчива на счупвания и не избледняваТой здрав и издръжлив за влакчета или за окачване на стената.Нейната лесно да носите със себе си.Той също сгъваеми, моющийся, за многократна употреба и лесно да се съхранява за следваща употреба. 【Креативен дизайн】 Бала банер украсена с очарователен модел под формата на абитуриентски шапки за еднократна употреба, звезди, цветя и надпис "Честито на завършилите!" в средата.Има и бутилки по 30шт.Поздравительный фон за партита може да са се вмести в темата за абитуриентски сезон и да направи дизайн по-привлекателен и изискан.Той е идеален за завършилите 2023 г., приятелите и семейството, за да запишете вашите важни спомени за последния.Също така можете да изберете от 8 различни цвята. 【Лесна употреба】 Фон за оформяне на бала 2023 година идва с кабел с дължина 8 м / 26,2 фута.В четирите ъгъла На банер поздравления grad има малки дупки, които може да се монтира и да се мотае с помощта на включените въже, което ще ви спести време и енергия за декорация.Можете да го обесят или да поставят хоризонтално, подходящ за вътрешна или на външна стена, игрални площадки, на двора, на балкона, ограда, дърво и т. 【Размера и качеството на】 комплектът включва : 1 бр. бордо фон за поздрави (180*110 см/70,87 *43,31 инча), 1 бр./32,8 ft) и 30 бр. бутилки (3 цвята).Те притежават изискан дизайн и приятно качество.Дигитален печат с висока резолюция с атрактивни детайли и ярки цветове ще направи вашето парти впечатляващ и запомнящ се.Това създава един наистина уникален и наистина щастливо време за вашия абитуриентски бал или абитуриентски бал на възпитаниците от началното училище до университета. 【Широко използвани случаи】 Нашия фон за банер за бала и декорация балони ще ви помогнат да направите вашето парти и привлекателни за всички гости.Те са подходящи не само за края на висши класове, гимназия, колеж, колеж, завършил или докторска степен програми. Но също така те могат да се използват като декоративни покривки, тапети, завеса за фон за снимки за оформяне на абитуриентски партита и подпори за фотография.Можете да го използвате у дома, класната стая, училището, бар и други затворени помещения и на открито.

R

Продукти в категория