.

.

Ремък SANTIE, соединяемые линия с лесен за инсталиране ски-лифтове и влекове клипс от Неръждаема стомана са 18-8, Без покритие—Не за повдигане, диаметър на въжето 1/8 инч?

Ремък SANTIE, соединяемые линия с лесен за инсталиране ски-лифтове и влекове клипс от Неръждаема стомана са 18-8, Без покритие—Не

BGN 3.33
Продукти

Направете подвижни линия без специални инструменти за използване в некритични области на приложение, като оградиТе също са известни като скоби за лост.Кабел е изработен от неръждаема стомана за максимална дълготрайност, здравина и защита от атмосферни влияния. Са 18-8 ленти от неръждаема стомана са по-устойчиви на корозия от въжета от поцинкована стомана. Са 18-8 ленти от неръждаема стомана лесен за инсталиране ски-лифтове и влекове скоба - не е за вдигане от линия до линия, диаметър на въжето 1/8 ", дължина 10 метра, 2 болта, без покритие. Скоби от неръждаема стомана 304 са най-коррозионностойкими фитинги, които ние предлагаме.Те осигуряват по-добра устойчивост на въздействието на химически вещества и солена вода.Безопасен за употреба : Въжето от неръждаема тел има гладка повърхност, добре изгладен и не е чеп, че защитава вашата ръка, избягване на контузии и наранявания.Описание на продукта : Ние предлагаме изделия от неръждаема стомана, които осигуряват издръжливост, устойчивост на корозия, висока товароносимост и са идеални за използване на открито.Произведен от неръждаема стомана 316, не е лесно да избледнява, антикоррозийный и антикоррозийный, не е лесно разгражда и е здрава.Изящна изработка, практичност и красота.Материал : неръждаема стомана 316.Количество : Комплект от 1 каишка от неръждаема стомана. тема : ниско тегло, добра работа, кабели добре изработени. Пресклещи с противоплъзгаща се дръжка, дизайн самоблокирующегося механизъм, кран може да се повиши здравината на кабела на пропастта.Предназначение : Подходящи за свързване към шлемам Gopro, велосипедам, автомобили, подводници, мотоциклети, сноубордам, водни ски, байдаркам и т. Стил : модерен и лесен, лесно лукс, елегантен стил.Употреба : лесен за използване и почистване.Моля, обърнете внимание : 1. Изкуствено измерване може да доведе до грешки, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване. Тъй като различни компютри показват различни цветове, цвят на действителния проект може да се различават малко от снимките горе.SANTIE се занимава с производство и разработка на изделия от неръждаема стомана, се стремят да предложат издръжливи, устойчиви на корозия изделия с висока нагрузочной способност за осигуряване на безопасността.

R

Продукти в категория