.

.

VIIVY VIYIV Луксозен Дизайнерски каишка за часовник, който е съвместим с каишка на Apple Watch 45 мм 44 мм 42 мм за мъже и жени, елегантен Кожен Ретро взаимозаменяеми каишка, Клас?

VIIVY VIYIV Луксозен Дизайнерски каишка за часовник, който е съвместим с каишка на Apple Watch 45 мм 44 мм 42 мм за мъже и жени,

BGN 27.52
Продукти

Закопчалката на ключалкатаСъвместими модели : Съвместим с Apple watch Серия 7/6/5/4/3/2/1 SE, Sport, Edition 40 мм / 38 mm / 41 мм. Дизайн : Преобразите вашият часовник е с помощта на нашите ленти за аксесоари, направете ги удобен спътник за всеки ден, направете ги по-изразителна. дизайн и естетика.Прави вашият часовник е по-уникален, ретро дизайн от модерен кожата се съчетава с любимите си накити и дрехи.Тя е уникална за всекидневна употреба и идеални за разходки на открито, катерене, езда.Материал : Съвместим с каишка на Apple Watch, уникална ретро-кожата е чиста.Подходящ размер : подходящ за китката 6,3 "-8,07" (160 мм-205 mm).Идеален подарък : Елегантен, лек и елегантен на външен вид, той може да се превърне в идеален подарък за всеки повод : Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата, годишнина от сватбата, рожден ден, Свети Валентин и т. Закопчалката на ключалката.Съвместими модели : Съвместим с Apple watch Серия 7/6/5/4/3/2/1 SE, Sport, Edition 40 мм / 38 mm / 41 мм. Дизайн : Преобразите вашият часовник е с помощта на нашите ленти за аксесоари, направете ги удобен спътник за всеки ден, направете ги по-изразителна. дизайн и естетика.Прави вашият часовник е по-уникален, ретро дизайн от модерен кожата се съчетава с любимите си накити и дрехи.Тя е уникална за всекидневна употреба и идеални за разходки на открито, катерене, езда.Материал : Съвместим с каишка на Apple Watch, уникална ретро-кожата е чиста.Подходящ размер : подходящ за китката 6,3 "-8,07" (160 мм-205 mm).Идеален подарък : Елегантен, лек и елегантен на външен вид, той може да се превърне в идеален подарък за всеки повод : Коледа, Деня на благодарността, Ден на бащата, годишнина от сватбата, рожден Ден, Свети Валентин и т. Екипът на VIIVY VIYIV се стреми да предостави на клиентите си качествени, лесни за употреба на продукта от кожата.Нашите въжета са направени от изискана естествена кожа, те са надеждни, стилен и много удобен апарт, трайни и удобни в една бутилка.Съвместими модели : .Меки стилни кожени въжета, съвместими с Apple Watch 38 мм 40 мм 41 мм или 42 мм 44 мм 45 мм Series 7 И Series 6, Серия 5, Серия 4, Серия 3, Серия 2, Серия 1 SE. Пратката включва в себе си (часове в комплекта не са включени) : .

R

Продукти в категория