.

.

Veemoon 1 Комплект Врати от ратан с моторизирани от бор за. Украса на батерии Garland M Бегач с подсветка, Работещ, на закрито, на Зелено, Без Коледна украса и Камина на Откри?

Veemoon 1 Комплект Врати от ратан с моторизирани от бор за. Украса на батерии Garland M Бегач с подсветка, Работещ, на закрито, на Зелено,

BGN 2.00
Продукти

Лампа за декор във формата на венец от ратан : Изработен е от пластмаса и е безопасен за продължителна употребаСветлинен венец на открито : идеална коледна декорация за хол, спалня, вътрешен двор, магазин, бар, кабинет, офис и т., Празничен, лампа : Той има проста структура, така че е много лесно да инсталирате, можете да го поставите навсякъде, където искате.Коледен декор от гирлянди : ефект, който е трудно да се разграничат с невъоръжено око.На пазара се продават много коледни гирлянди.Обаче, почти всички от тези, които изглеждат такива, които са фалшиви.Нашите продукти напълно се различават от тях, те са изработени от фини абразивни материали и с невъоръжено око изглежда много высококлассно;.Светодиодна коледна гирлянда : Уникален дизайн на форма може да създаде празнична атмосфера, тя много декоративни и практични. Лампа за декор във формата на венец от ратан : Изработен е от пластмаса и е безопасен за продължителна употреба.Светлинен венец на открито : идеална коледна декорация за хол, спалня, вътрешен двор, магазин, бар, кабинет, офис и т., Празничен, лампа : Той има проста структура, така че е много лесно да инсталирате, можете да го поставите навсякъде, където искате.Коледен декор от гирлянди : ефект, който е трудно да се разграничат с невъоръжено око.На пазара се продават много коледни гирлянди.Обаче, почти всички от тези, които изглеждат такива, които са фалшиви.Нашите продукти напълно се различават от тях, те са изработени от фини абразивни материали и с невъоръжено око изглежда много высококлассно;.Светодиодна коледна гирлянда : Уникален дизайн на форма може да създаде празнична атмосфера, тя много декоративни и практични.Кръст Бод Пакет включва 1 компл. x Коледна гирлянда Особености -Светъл цвят : Топла светлина, предсвеченный коледно венец от зеленина. -Материал : пластмаса, електронни компоненти, коледни светлини работещи на батерии. -Стаи лидов : 30 led коледни подаръци. -Той има коледен дизайн на външния вид, подходящи за дома, спални, партита, фестивалния и употреба, коледен декор във формата на венец. -Този венец може да се използва за украса на улиците, фестивални празници, партита и т., Коледна гирлянда. - Батерия : 3 клетъчна батерия (в комплекта не са включени), изкуствена венец от клонки бръшлян.

R

Продукти в категория