.

.

Статив за фотоапарат SOLUSTRE Поставка За камера, Стативи 2 броя 1/4 Инча Сгъваем Статив, за Излъчване Сгъваем Видео Статив Сгъваем Статив За Телефон Сгъваеми Настолен С?

Статив за фотоапарат SOLUSTRE Поставка За камера, Стативи 2 броя 1/4 Инча Сгъваем Статив, за Излъчване Сгъваем Видео Статив Сгъваем

BGN 2.33
Продукти

Поставка за снимки за телефон - Този статив е изработена от висококачествена пластмаса, е трайна употребаСтатив за живия телефон - чудесен подарък за вашия приятел-любовник снимки и семейството му.Държач за селфи-телефон - можете да го сгънете, за лесно съхранение, той не отнема много място.Държач за селфи-Идва със стандартен отвор за винта на 1/4 инча, подходящ за стабилизатор удължител и аксесоари.Сгъваем статив за камера - обхват на затягане от 7,5 см до 8,5 см, подходящ за почти всички мобилни телефони.Поставка за снимки за телефон - Този статив е изработена от висококачествена пластмаса, е трайна употреба.Статив за живия телефон - чудесен подарък за вашия приятел-любовник снимки и семейството му.Държач за селфи-телефон - можете да го сгънете, за лесно съхранение, той не отнема много място.Държач за селфи-Идва със стандартен отвор за винта на 1/4 инча, подходящ за стабилизатор удължител и аксесоари.Сгъваем статив за камера - обхват на затягане от 7,5 см до 8,5 см, подходящ за почти всички мобилни телефони.Пратката включва 2 x сгъваем статив Характеристики -Размер : 17,50 X5,00 X5,00 см/6,88 X1,97 X1,97 инча -Статив има отлични носеща способност и стабилност, лесен, но може да се задържи вашия стабилизатор. - Материал : пластмаса - Долната и задната част на всеки има дупки за винтове 1/4 инча, могат да се свързват към винту 1/4 инча всяко устройство. - Този статив е изработена от висококачествена пластмаса, е трайна употреба. - Цвят : черен - Идва със стандартен отвор за винта на 1/4 инча, подходящ за удължител стабилизатор и аксесоари. - обхват на затягане от 7,5 см до 8,5 см, ви позволява зажимать почти всички мобилни телефони.Описание на продукта Ако търсите сгъваем държач за телефон, статив за фотоапарат, трябва да се обърне внимание на този продукт. изработен е от висококачествен материал, който се отличава с издръжливост.Тя може в голяма степен отговарят на вашите практически изисквания, може да се използва за снимки, видео запис, на живо и т.

R

Продукти в категория