.

.

Въздушен кайт хвърчила Стоножка Въздушен змии Голям Възрастен Въздушен змии Детски Въздушен змии Макара T14 7 м Малка Стоножка 15 м Голяма Стоножка Въздушен змии Трю?

Въздушен кайт хвърчила Стоножка Въздушен змии Голям Възрастен Въздушен змии Детски Въздушен змии Макара T14 7 м Малка Стоножка

BGN 3.33
Продукти

Висококачествени материали премиум-клас, който никога не избледняваРамка от отборной смола, сверхпрочный, него не е лесно да се прекъсне.Висококачествена удебелена клетчатая плат, лек и лесно се разбива, я не лесно да се скъса. Размер : стоножка с дължина 7 м, широчина на главата 1 метър * дължина 7.5 метра; голяма стоножка с дължина 15 метра и широчина на главата 1,5 метра * дължина 15 метра.Опаковка : 1 въздушен змей, 1 спирала, 1 метален конектор.Висококачествени материали премиум-клас, който никога не избледнява.Рамка от отборной смола, сверхпрочный, него не е лесно да се прекъсне.Висококачествена удебелена клетчатая плат, лек и лесно се разбива, я не лесно да се скъса. Размер : стоножка с дължина 7 м, широчина на главата 1 метър * дължина 7.5 метра; голяма стоножка с дължина 15 метра и широчина на главата 1,5 метра * дължина 15 метра.Опаковка : 1 въздушен змей, 1 спирала, 1 метален конектор.Подходящ както за възрастни така и за деца, дори и порив на вятъра може да го принуди да се приземят.Въздушни змии - това е много готин дизайн хвърчило, на които хората могат да играят в парка или на плажа.Просто извадете хвърчило от чантата си и започнете да играете в рамките на една минута.Този въздушен змей, ловящий топки, лесен за управление и ще привлече много детски феновете.Пусни хвърчило - добро забавление на открито за деца и семейства.Това би могло да подобри отношенията с децата си, да им помогне да излезем да се позабавляваме вместо да си седи вкъщи.Предостережение1.Използвайте далеч от места с высоковольтными кабели, басейни, пътища и превозни средства. Изберете полето пошире, без дървета и най-високите насаждения. Децата трябва да бъдат под надзора на възрастни и да бъдат обучени стартирането на хвърчило. Подходящ за деца над 3 години. Не летя по време на гръмотевична буря.

R

Продукти в категория