.

.

TaiXiuHome Бял Европейски Стил Минималистичная Лейси Покривка С Бродерия на Цветя, Украса с Кух Връх, Правоъгълник, Около 24x48 инча (60x120 см)

TaiXiuHome Бял Европейски Стил Минималистичная Лейси Покривка С Бродерия на Цветя, Украса с Кух Връх, Правоъгълник, Около 24x48 инча

BGN 7.80
Продукти

24x48 инча (60x120 см) В центъра няма завързана бродерияМатериал : Лейси плат от високо качество. Нарядите вечеря. или всяко друго ястие.с тази привлекателна завързана кърпа.Инструкции за грижа : Машинно пране със студена деликатен режим, най-добре ръчно пране; недейте да изсъхне.Тази покривка е подходящ за повечето правоъгълни, кръгли и квадратни маси, и от него можете да украсите не само масата, но и чая масичка, шкаф за обувки, поставка за телевизор и т. Материал : лейси плат от високо качество. на разположение в различни размери и 2 цвята. или всяко друго ястие.с тази привлекателна завързана кърпа.Инструкции за грижа : Машинно пране със студена деликатен режим, най-добре ръчно пране; недейте да изсъхне.Тази покривка е подходящ за повечето правоъгълни, кръгли и квадратни маси, и от него можете да украсите не само масата, но и чая масичка, шкаф за обувки, поставка за телевизор и т.

R

Продукти в категория