.

.

Cabilock микрофибър парцал от микрофибър, въже, микрофибър, въже PVA парцали, гъба, парцал замяна гъба чист стиснете швабру корона дълбоко почистване на гъба на главата, ?

Cabilock микрофибър парцал от микрофибър, въже, микрофибър, въже PVA парцали, гъба, парцал замяна гъба чист стиснете швабру корона дълбоко

BGN 7.76
Продукти

PVA ВЫЖИМНАЯ корона парцал - Лесно да се заменя с работи ефективно и дава сигурност.СМЯНА на накрайник за меки материали - по-удобно да пия и высушивать вода, отколкото с друга дюза за парцали.СМЕНЯЕМИ дюзи за парцал - Изработени от гъба от PVA, трайни и не поцарапают повърхността по време на прибиране на реколтата.ВПИТЫВАЮЩАЯ НАКРАЙНИК за меки материали - подходящ за различни повърхности, като дърво, плочки, вана и дори автомобили.ГЪБА за парцал за пода - както за суха, така и за влажен използване, можете да използвате за измиване на керамични подове, както, дюшеме, на прозорците и дори автомобили без много усилия. накрайник за меки материали PVA.SQUEEZE - Лесно да се заменя с работи ефективно и дава сигурност.СМЯНА на накрайник за меки материали - по-удобно да пия и высушивать вода, отколкото с друга дюза за парцали.СМЕНЯЕМИ дюзи за парцал - Изработени от гъба от PVA, трайни и не поцарапают повърхността по време на прибиране на реколтата.ВПИТЫВАЮЩАЯ НАКРАЙНИК за меки материали - подходящ за различни повърхности, като дърво, плочки, вана и дори автомобили.ГЪБА за ПАРЦАЛ за ПОДА - както за суха, така и за влажен използване, можете да използвате за измиване на керамични подове, както, дюшеме, на прозорците и дори автомобили без много усилия.Пратката включва 1 х наставка за парцал Описание на продукта Благодарение на висока попиваща способност накрайник за меки материали осигурява отлична и сигурна почистване на различни материали за пода, като дърво, керамични плочки.С помощта на замяна на главата на роликовой парцал за почистване на различни части или ъгли на вашия дом или офис ще стане по-лесно просто, и ще можете да се отпуснете.Функция - Цвят : Сив. - Материал : PVA. - Размер : около 33x5,5x4 виж - Лесно да се заменя с работи ефективно и дава сигурност. - по-удобно да пия и высушивать вода, отколкото други съвети за парцал. - Изработен от гъба от PVA, здрав и не поцарапает повърхността по време на почистване. - Подходящ за различни повърхности, като дърво, плочки, вана и дори автомобили. - Както за суха, така и за влажен употреба, може да се използва за почистване на керамични подове, както, дюшеме, на прозорците и дори автомобили без много усилия.

R

Продукти в категория