.

.

40 бр. Мини Имитация Бутилки Вино Бутилка за Напитки Чаша Модел за направи си САМ Украса Калъф За Телефон Смола Малки Декорации и Аксесоари За декорация на торта Слу?

40 бр. Мини Имитация Бутилки Вино Бутилка за Напитки Чаша Модел за направи си САМ Украса Калъф За Телефон Смола Малки Декорации и Аксесоари

BGN 2.84
Продукти

В комплекта са включени 40 мини-бутилки за напитки, различни бутилки, за да отговарят на различни нужди в дизайнаИзработен е от полимер пластмаса, здрав, използване, му е трудно да навреди.Подходящ за миниатюрен градина, бонсай, десерт, украса на торта за вашия перфектен външен вид.Изработени ръчно и реалистичен външен вид, може да се използва за украса на своята практика вашия телефон и да го уникалност. 100% гаранция за съответствие : Ако по някаква причина сте недоволни от своите заплатками, можете да ги върнете за получаване на пълно обезщетение.В комплекта са включени 40 мини-бутилки за напитки, различни бутилки, за да отговарят на различни нужди в дизайна.Изработен е от полимер пластмаса, здрав, използване, му е трудно да навреди.Подходящ за миниатюрен градина, бонсай, десерт, украса на торта за вашия перфектен външен вид.Изработени ръчно и реалистичен външен вид, може да се използва за украса на своята практика вашия телефон и да го уникалност. 100% гаранция за съответствие : Ако по някаква причина сте недоволни от своите заплатками, можете да ги върнете за получаване на пълно обезщетение.Опаковка : 40 бр. (стилове се изпращат на случаен принцип) Размер : смесени размери е Изработена от полимер пластмаса, здрав, използване, му е трудно да навреди.Подходящ за миниатюрен градина, бонсай, десерт, украса на торта за вашия перфектен външен вид.Можете да работите със семейството си по проекти със собствените си ръце, за да развива творческите способности и въображение и качествено да прекарват време заедно.

R

Продукти в категория