.

.

Спортни яки JIPIMON са Предназначени за Германия. Яка Sprenger (50 пакети) Гумени накрайници за греди Винил удобни накрайници за греди (2,25 мм-3.0 мм)

Спортни яки JIPIMON са Предназначени за Германия. Яка Sprenger (50 пакети) Гумени накрайници за греди Винил удобни накрайници за греди

BGN 2.33
Продукти

Ще получите 50 броя гумени накрайници за тренировъчен яка, достатъчно за дневните нужди на кучетата си, за да защити любимия си домашен любимец, котка или куче от уврежданеДиаметър на седалките за тренировъчен яка съответства на размера на ниво 2,25 мм - 3,0 мм Уши тренировъчен яката са изработени от винил комфортна гума за многократна употреба.Просто сложете виниловую шапка comfort collar на върха на тренировъчен яката.Екипът на JIPIMON фокусира вниманието ни върху продуктите за домашни любимци.Ние ще ви предоставим професионално сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа. натиснете оранжевия бутон за купи сега!.

R

Продукти в категория