.

.

Karsh Kale Open Eyes,Гел за очи с Пептидным лифтингом openeyes събудете,Гел за очи с Пептидным лифтингом Himse Събудете, Гел за очи с Пептидным лифтингом Open Eyes Awaken за жени (1 бр.)

Karsh Kale Open Eyes,Гел за очи с Пептидным лифтингом openeyes събудете,Гел за очи с Пептидным лифтингом Himse Събудете, Гел за очи с

BGN 1.00
Продукти

⛅⛅ПЕПТИД ЛИФТИНГ-ГЕЛ ЗА очи OPENEYES AWAKEN - този крем за очи е много успокоява, изглажда хлътнали петна, намалява малките бръчки и намалява появата на видимите тъмни кръгове и подпухналостта по контурите ⛅⛅100% НАТУРАЛНА - нашата серум за очи с кофеин е изработена от 100% натурални съставки, което го прави безмилостен и веганской. подходящ за всички типове кожа, демонстрира неповторимото мъжки чар. ⛅⛅ОКОНЧАТЕЛНИЯ КРЕМ ЗА ОЧИ ПРОТИВ МЕЛАНИН - пептид лифтинг-гел за очи openeyes събудете съдържа 2 ключови съставки за намаляване на торбичките под очите и тъмните кръгове, изследванията показват, че те могат ефективно да потиска производството на меланин около очите. директно влиза в контакт с кожата и действа върху него, което му придава по-младежки вид. ⛅⛅ЕФЕКТИВНО средство ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ - безпрецедентна чистота 98%, пряко контакт с кожата и действа върху него, като придава на кожата по-младежки вид. ефективно предотвратява, спира и се обръща назад с тези признаци на стареене. ⛅⛅ БЪРЗОТО УСВОЯВАНЕТО на - този пептид лифтинг-гел за очи openeyes събудете е проектиран по такъв начин, че той бързо впитывался в периокулярную област, създаване на по-ефективен и защитна бариера срещу влага, едновременно по естествен начин, като стимулира производството на колаген и еластин в кожата, кожата ви да изглежда свежо през целия ден. ⛅⛅ПЕПТИД ЛИФТИНГ-ГЕЛ ЗА очи OPENEYES AWAKEN - този крем за очи е много успокоява, изглажда хлътнали петна, намалява малките бръчки и намалява появата на видимите тъмни кръгове и подпухналостта по контурите. ⛅⛅100% НАТУРАЛНА - нашата серум за очи с кофеин е изработена от 100% натурални съставки, което го прави безмилостен и веганской. подходящ за всички типове кожа, демонстрира неповторимото мъжки чар. ⛅⛅ОКОНЧАТЕЛНИЯ КРЕМ ЗА ОЧИ ПРОТИВ МЕЛАНИН - пептид лифтинг-гел за очи openeyes събудете съдържа 2 ключови съставки за намаляване на торбичките под очите и тъмните кръгове, изследванията показват, че те могат ефективно да потиска производството на меланин около очите. директно влиза в контакт с кожата и действа върху него, което му придава по-младежки вид. ⛅⛅ЕФЕКТИВНО средство ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ - безпрецедентна чистота 98%, пряко контакт с кожата и действа върху него, като придава на кожата по-младежки вид.

R

Продукти в категория