.

.

Operitacx 6 бр. държачи за телефони, Поставка за телефон с палеца, Портативна поставка за телефон с дизайн на палеца, Новост, Забавна Поставка за Телефон, Мързелив Титуля?

Operitacx 6 бр. държачи за телефони, Поставка за телефон с палеца, Портативна поставка за телефон с дизайн на палеца, Новост, Забавна Поставка

BGN 1.33
Продукти

? Нов титуляр телефон : Размери : приблизително 11 х 8 х 4,5 см /4,32 х 3,14 х 1,77 инчаЛесно регулирайте ъгъла на гледане, като движите ръцете си нагоре и надолу, за да коригира неправилна стойка при гледане на телефона. ? Симпатичен притежател на телефон : Държач за мобилен телефон, произведен от екологично чисто TPU, който е по-гъвкав в участък, по-здрав и издръжлив. ? Титуляр за телефон Thumbs Up Мързел : на хладно и компактен уникален дизайн thumbs up, забавен, като играчка, подарък за коледа, пълнител за отглеждане на деца. ? Титуляр за телефон Мързел Thumb : поддръжка на вертикален и хоризонтален преглед, подходящ за маси, тумбочек и други плоски повърхности.Идеална за дом, офис и хотел. ? Притежател на телефон : Освободете ръката по време на гледане на филми на смартфон, идеални за удобно и безопасно задържане на телефона в режим "свободни ръце".Тези поставки за телефони ще станат отлични подаръци за приятелите и семейството си, които ще го харесат. ? Нов титуляр телефон : Размери : приблизително 11 х 8 х 4,5 см /4,32 х 3,14 х 1,77 инча.Лесно регулирайте ъгъла на гледане, като движите ръцете си нагоре и надолу, за да коригира неправилна стойка при гледане на телефона. ? Симпатичен притежател на телефон : Държач за мобилен телефон, произведен от екологично чисто TPU, който е по-гъвкав в участък, по-здрав и издръжлив. ? Титуляр за телефон Thumbs Up Мързел : на хладно и компактен уникален дизайн thumbs up, забавен, като играчка, подарък за коледа, пълнител за отглеждане на деца. ? Титуляр за телефон Мързел Thumb : поддръжка на вертикален и хоризонтален преглед, подходящ за маси, тумбочек и други плоски повърхности.Идеална за дом, офис и хотел. ? Притежател на телефон : Освободете ръката по време на гледане на филми на смартфон, идеални за удобно и безопасно задържане на телефона в режим "свободни ръце".Тези поставки за телефони ще станат отлични подаръци за приятелите и семейството си, които ще го харесат.Описание, Изработени от екологични, безопасни материали и може да се използва в продължение на дълго време.Уникален дизайн и отлично качество на изработката гарантират неговата популярност и практичност.Не е лесно да се освободи ръцете при гледане на филми от вашия смартфон.

R

Продукти в категория