.

.

Видеосвет, в два цвята видеосвет Colbor CL100X 110 W, 2700 K-6500 К, CRI97 + КОЧАН, непрекъснат алуминиев с монтиране Bowens, управление на приложението, 10 светлинни ефекти за снимки, дн?

Видеосвет, в два цвята видеосвет Colbor CL100X 110 W, 2700 K-6500 К, CRI97 + КОЧАН, непрекъснат алуминиев с монтиране Bowens,

BGN 4.01
Продукти

?【Регулируема яркост, отлично възпроизвеждане на цветовете】Видео CL100 X COB има цветова температура от 2700 до 6500 К Яркостта може да се регулира от 0% до 100% , а CRI 97+ осигурява реализъм на цветоветеВградени 10 светлинни ефекти и 46 режима на светлинния ефект може независимо да персонализирате според нуждите на сцената.Led подсветката CL100 X за видео идеален Indir за самостоятелно създаване. ?【Ультракомпактный размер, удобен за хващане】Colbor CL100 X - това е ультракомпактный лампа непрекъснато действие, с регулируема яркост, изработен от авиационен алуминий, с тегло само 800 грама и размери от само 15,2x8x9 см, толкова компактен като фотоапарат.Можете да CL100 X в едната ръка и да го вземе със себе си навсякъде, без напрежение.Благодарение на быстросъемным линеарно можете да го инсталирате в продължение на 1 секунда, което е по-удобно, отколкото на традиционните спирални закрепване на 1/4 инча. ?【Уникален дизайн Power Cube за мега мощност】Уникална конструкция на "Power Cube" ви позволява да комбинирате няколко дневни тела CL100 X мощност 110 W, като се образува една матрица на осветление cube.Освен това, стандартни крепежни Bowens съвместими с различни меки чехлами, огледала, притежатели на радиация и други аксесоари, за да отговори на различните нужди на снимане.【? Няколко CL100 Xs по-удобни за видеозаснемане. ?【ПРИЛОЖЕНИЕ управлява едновременно регулиране до 10 източници на светлина G】 Регулиране на осветеност може да се извършва незабавно с помощта на приложения COLBOR Studio.С помощта на приложения можете да управлявате светлинната матрица CL100 X photo studio за непрекъснато o източници на светлина, както и да отговарят на цялостното управление на отделните източници на светлина в режим на реално време в различни зони, за да стреля и на различни разстояния. ?【Специална зареждане Type-C, решение за захранване на следващото поколение】.Преносим студиен лампа, за да се различава от традиционния начин на зареждане и използва най-новия порт за зареждане на Type-C. Освен това, той поддържа зареждане чрез адаптер PD и други източници на хранителни вещества (например, V-образен батерия NP-F батерия), което позволява лесно да се замени източник на енергия за осветление при снимане в движение.

R

Продукти в категория