.

.

Четка За оформяне на Брада, 3 бр., Четка За Оформяне на Брада За Мъже, Двустранен Четка За оформяне на Брада, Професионална Мека Четка За Коса, Антистатик Четка с Дърв?

Четка За оформяне на Брада, 3 бр., Четка За Оформяне на Брада За Мъже, Двустранен Четка За оформяне на Брада, Професионална Мека Четка За

BGN 2.00
Продукти

ДВУСТРАНЕН : Тази четка за оформяне на брада, е двустранен дизайн с меки и твърди имитация четина, която може да намажете маслената дюза и почистване на кожатаЛИЦЕ : Погрижи се за лицето си, използвайте тази четка за оформяне на брада за премахване на брадата и замърсявания, когато си брада.ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА : Ергономична дръжка четка за оформяне на брада, удобно ляга в ръката и осигурява удобен контрол при прилагането на пяна.ЛЕКА И портативна : Компактна четка за оформяне на брада, е много удобен за носене, тя лесно се побира в чантата си за грижа и стайлинг навсякъде.МНОГОЦЕЛЕВИ : може да се използва не само за грижа за лицето на мъжете в къщи или в салон, но и за грижа за домашните любимци, като котка, куче, кон и т. ДВУСТРАНЕН : Тази четка за оформяне на брада, е двустранен дизайн с мека и твърда четка, която може да намажете маслената дюза и почистване на кожата. ЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА : Ергономична дръжка четка за оформяне на брада, удобно ляга в ръката и осигурява удобен контрол при прилагането на пяна. ЛИЦЕ : Погрижи се за лицето си, използвайте тази четка за оформяне на брада за премахване на брадата и замърсявания, когато си брада. ЛЕКА И портативна : Компактна четка за оформяне на брада, е много лесно да носите със себе си и тя ще се побере лесно в чантата си за грижа за лицето и полагане на всяко място. МНОГОЦЕЛЕВИ : може да се използва не само за грижа за лицето на мъжете в къщи или в салон, но и за грижа за домашните любимци, като котка, куче, кон и т. Настройки : Тип на продукта : четка за оформяне на брада, Материал, изделия : бук, четина Размер на продукта : прибл. 12x4x4,5 см/4,7x1,6x1,8 инча Осъществяване списък : 3 х четка за оформяне на брада > Забележка : Ръчни измервания, моля, позволявайте на някои грешки.

R

Продукти в категория