.

.

Cabilock Поставка За Готвене На Пара От Неръждаема Стомана, Кошница За Прибори, Поставки за Саксии, Поставка За приготвяне на Зеленчуци и морски Дарове, Поставка За гот?

Cabilock Поставка За Готвене На Пара От Неръждаема Стомана, Кошница За Прибори, Поставки за Саксии, Поставка За приготвяне

BGN 16.38
Продукти

накрайник-двойна котела от неръждаема стомана, Подходящ за приготвяне на равиоли, хлебчета на пара и други продукти на дъното на палета за приготвяне на равиоли с множество вентилационни отвори с равномерно разпределени дизайн бързо стопля храната, спестява енергия. многофункционална двойна котела-тиган недеформируемый, устойчива на износване и издръжлив.двойна котела за зеленчуци с гладка повърхност за бързо измиване. поставка за котел за кифли Тя е малка и няма да ви отнеме твърде много място в кухнята.Описание Поставка за готвене на пара от неръждаема стомана, Кошница за прибори, Поставки за саксии, Поставка за приготвяне на зеленчуци и морски дарове, Поставка за плоча, тиган за равиоли, поставка за котел, особености - Цвят : сребрист.- Материал : Неръждаема стомана.В комплекта е включена 1 двойна котела за приготвяне на храна.

R

Продукти в категория