.

.

Скоба за закрепване на Тавана телевизор скоба за телевизор с три екрана 32 -75 Търговска Удължител за Определяне на телевизора със завъртане на Наклона на Стоманен Р?

Скоба за закрепване на Тавана телевизор скоба за телевизор с три екрана 32 -75 Търговска Удължител за Определяне на телевизора със завъртане

BGN 2.67
Продукти

Той е идеален като ъглов стойки за телевизор, хол, спалня, кухня, студио, офис и т, Той е подходящ като ъглов стойки за телевизор, хол, спалня, кухня, студио, офис и т. Наименование на продукта : Многоэкранная стенни въртяща се телескопична стойка за телевизор Материал изделия : Холоднокатаная стомана максимално натоварване : 150 кг Адаптиран размер на телевизора : Три екрана : 32 "-75" Четири екрана : 32"-65" Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Премахване на елементи, различни от поставка за телевизора, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.Това ви дава максимална гъвкавост при позициониране на телевизора според вашите условия за удобство при гледане.

R

Продукти в категория