.

.

Чанта-тоут за детски Пелени, Големи Пътни Чанти за Памперси за работещи майки, Подходящ за Medela, Молокоотсоса Spectra S1, S2, Болницата чанта За смяна на пелени (Сив)

Чанта-тоут за детски Пелени, Големи Пътни Чанти за Памперси за работещи майки, Подходящ за Medela, Молокоотсоса Spectra S1, S2, Болницата

BGN 17.26
Продукти

Найлон ? НАПРАВИ, ЗА РАБОТЕЩИ МАЙКИ - Всяка работеща майка заслужава изключително функционален и луксозен чанта за молокоотсоса, която можете да използвате по време на работа или при пътуване, и ето това е за вас.Подходящ за повечето молокоотсосов, като Medele, Evenflo, Spectra S1, S2, нашата чанта за молокоотсоса идва с голям джоб за молокоотсоса, не е нужно да го получи, просто включете и използвайте!. ? ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ за стоки от първа необходимост за бебето - по-голям капацитет 26 литра с основно отделение с цип от изток на запад за стоки от първа необходимост за детето или лични вещи на майка си, странично джоб за молокоотсоса, 15-инчов джоб за лаптоп, джобове-охладители за бутилки, вътрешни джобове за мама, преден джоб с каишка-на веригата за ключове. Това е достатъчно за ежедневната работа на майка или използване като стилна чанта за памперси на дълъг ден или уикенд, чанти за през нощта в болницата, чанти за бременни.Това ще направи живота на всяка майка по-лесно и организованнее!. ? ЛЕКОТА ТРУДЕН - дизайнерски чанти като цяло е много проста, без никакви допълнителни крещящи детайли, но това е класическа дамска чанта.Висококачествена и здрава светло сив найлон 600 D лесни за миене и водоустойчив от дъжд.Атмосфера от висок клас, задържан лукс имат конотация.Обемът е много голям, можете да се разложи на необходимите вашето дете на нещата в различни категории за съхранение. ? МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН! - голяма чанта за памперси weekender travel tote bag е предназначена за няколко различни места за съхранение.Джоб за влажни кърпички.Хигиенично и ефективно да го изберете.Този аксесоар-органайзер за колички може да се използва като чанта, чанта през рамо или да се закача на количка или столче за кола; Той не само е подходящ за семейна почивка, но и е много подходяща за бременните жени, които е на път да се появи на светлината, както и ще се превърне в идеален подарък за рождения ден на детето. ? ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на пари по някаква причина и гаранция за 180 дни, за проблеми, свързани с качеството, просто се наслаждавайте на пазаруване и ще разберете, че това е най-изгодна чанта за пелени, която искате.Подходящ за всички модели колички.

R

Продукти в категория