.

.

Капак кожух комина DEPILA, Капак кожух комин от неръждаема стомана, Защита от птици Отгоре, подходящ за всички видове гориво, предпазва комин от дъжд и сняг (размер: 18 с?

Капак кожух комина DEPILA, Капак кожух комин от неръждаема стомана, Защита от птици Отгоре, подходящ за всички видове гориво, предпазва

BGN 27.45
Продукти

ДОПЪЛНИТЕЛЕН РАЗМЕР : Капачка на капака на комина 8 ~ 24 см Материал : неръждаема стомана / КАПАЧКА на КАПАКА на комина от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : Подобрете капака на комина, за да се увеличи край, пълномаслено формоване, инсталиране на обръч, гъвкава и удобна, подшивание ръбове.УНИКАЛЕН МЕТОД на МОНТАЖ : не се изисква използването на инструменти, което го прави едно добро решение за всички краища на дымоходных тръби.ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ : върха на метални кръгли дымоходных тръби; предпазва дымоходный канал от дъжд или сняг, твърда конструкция и надежден начин за монтаж гарантират, че все още мъниче същата устойчива и эстетичная, както и все още мъниче комина.СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА : Продуктът е произведен от матирана неръждаема стомана, красиво и атмосферно, както и има дълъг срок на служба : прическа изделия изпълнен като едно цяло, без никакви заваръчни шевове, както прическа и обръч за централна крака здраво свързани, заварени.В мястото на заваряване такива точки на заваряване, че не е дефект на продукта, и не засяга използването.Безшумен стоманен кожух за комин - защитно покритие от дъжд и сняг, въздуховоди, вентилационни, шапка, дъждобран, капюшонособенности 1. Твърда конструкция и надежден начин за захващане ви гарантират, че осп ще бъде солидна и естетически, като капачка за комин 2. Големи полета шапки увеличават размера на етикети на шапката за усилване на ефекта непромокаемости 3. Минималистичен дизайн от неръждаема стомана като цяло е лесен, красив и практичен4. Подарете опора дизайн, подарете оребрена обръч, увеличете силата на ребрата, оспорват шторму5. Уникален метод за монтаж, не изисква използването на инструменти, го прави добро решение за всички краища на дымоходных тръби Лесна инсталация Удлинительный винт дизайн панти може да се регулира за ефективно справяне с проблемите на предизборната размери Препоръки : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория