.

.

Набор от инструменти за Синус-лифтинг на лицето Грибовидный Лифт и Тунели Vista Периостальная Процедура Набор от инструменти, 10 бр. от MEDESA

Набор от инструменти за Синус-лифтинг на лицето Грибовидный Лифт и Тунели Vista Периостальная Процедура Набор от инструменти, 10 бр.

BGN 2.67
Продукти

Доставката отнема от 5 до 10 дни означава достъп с вестибулярным прерязано и субпериостальным туннелированием.Този комплект е част от нашата фирмена серия; бъде изключителна в MEDESY Dental Products, Inc.Тя съдържа колекция от 5 инструменти за иновативни методи за тунелиране и практическа хирургия.Инструменти за синус-лифтинг на лицето, използвани по време на имплантологической процедури синус-лифтинг на лицето, за офис / размисъл мембрана Шнейдера от челюстен кости и повдигане на мембраната.Тези асансьори синусите lift се използват за безопасно повдигане на мембраната при изпълнение на всяка операция за увеличаване на синусите или операция на челюстен пазва.Изработен от медицинска неръждаема стомана AISI 420 CE. Същата, като тази на снимката.Продукт, отговарящи на клиента.

R

Продукти в категория