.

.

Математическа играчка 2 в 1 Таблица за Умножение и таблица цифрова събиране P0PP, играчка с дъгова ямочкой на върха на пръста си DK-SIMINA, Игра за математическите манипул?

Математическа играчка 2 в 1 Таблица за Умножение и таблица цифрова събиране P0PP, играчка с дъгова ямочкой на върха на пръста

BGN 5.16
Продукти

[Най-новият образователен инструмент за умножение и събиране "2 в 1"] Новият модел P00 P за изучаване на математика от DK-Simina съчетава в себе си таблицата за умножение 12x12 и събиране 1-12, както и най-новият процес е двустранен печат Тази забавна играчка превърне в многофункционален модул за обучение инструмент за запазване на удоволствието от играта в P00 P, тя разширява възможностите за обучение по математика! Попърс DK-Simina, помагат на децата да учат умножение и цифри по-удобен начин. [Играчка за релаксация] Тази играчка може ефективно облекчаване на тревожност и стрес.Идеални за хора с аутизъм или изпитват стрес, пресовани мехурчета могат да помогнат за облекчаване на тревожност и възстановяване на настроението.Възрастни и деца е много полезно да се играе заедно.Просто кликнете върху неговите мехурчета и звук "p00p, p00 P, p00 P" може да помогне за облекчаване на стреса от безпокойство и възстановяване на настроението. [Висококачествен, издръжлив и сцената] е Изработен от висококачествен силикон приятен на допир, нетоксичен, без мирис и няма да предизвика никаква вреда на хората и домашните любимци.Играчка-непоседу Push Pop могат да бъдат многократно натискане в продължение на дълго време. [Спестете пари] Всички учители и родители знаят, колко струва обучението по математика . Дуплексное средство за изучаване на математика 2-в-1 DK-Simina съчетава в себе си играчки и функция за изучаване на математика.Важно е това, че можете да го донесете в клас и у дома, на достъпна цена, не се колебайте да го добавите в своята кошница за пазаруване!. [Широк спектър от приложения] Този продукт е много подходящ за възрастни хора, деца, възрастни, е отличен избор за подарък.Ако все още търсите подарък за предстоящите празници, обръщане на Pop от DK-Simina ще се превърне в чудесен избор.С всички тези функции е смислен подарък за всеки човек за всеки повод и празник!.№DK-Математическа играчка SIMINA, с двустранен печат, таблицата за умножение 12x12 и помощи за проучване на числа, събиране 1-12 - не само лесна и забавна всплывающая играчка, но и гъвкав инструмент за изучаване на математика.Децата могат да учат и да запомнят основните числа и формули за умножение, играе с нашите инструменти.Силно се препоръчва на учителите, на родителите, на децата! [Описание] : 1. Подходящ за всички видове хора, но също така е подходящ за деца с ADHD и хора с ОКР или високо ниво на стрес / тревожност.

R

Продукти в категория