.

.

STOBOK 50шт Двустранни Нещастници Прозорци Нещастници Закачалки За прозорци Нещастници Прозрачни Нещастници Нещастници с Дупки Двустранни Силиконови Вендузи Без Ку?

STOBOK 50шт Двустранни Нещастници Прозорци Нещастници Закачалки За прозорци Нещастници Прозрачни Нещастници Нещастници с Дупки Двустранни

BGN 17.28
Продукти

Гумени облицовки за стъклени силиконови нещастници без куки Прозрачни нещастници : Тези нещастници многофункционална, подходяща за декорация на дома, празнична украса, организационни проекти, висящи ръчно изработени бижута, особено за празнициМини-нещастници : се придържат към стъкло, огледални места и други непористым повърхности.Продуктът сигурно се удържа, споделяне и начин паралелно повърхност в хоризонтално положение.Издънка за прозорец закачалки : подходящ за захващане на ръчно изработени бижута, особено за коледните работи, за декорация на дома, празнична украса, тъканната инженерство и т., Нещастници за аквариуми : подходящи за множество задачи, както у дома, така и в офиса.Нещастници без куки : Двустранна издънка може да се използва като амортисьор за транспортиране на плоско стъкло и огледала.Пратката включва 50 x нещастници Характеристики Материал : силикон двустранни нещастници. - Цвят : Прозрачен издънка за прозорец на закачалки. - Размер : Около. 2 нещастници с размер 2 х 1 см за стъклени плотове. - Сигурно се пазят предмети, споделяне и амортизируя паралелно повърхност в хоризонтално положение Стъклени разделители на масата. -Тези нещастници многофункционална, подходяща за декорация на дома, празнична украса, организационни проекти, висящи ръчно изработени бижута, особено прозрачни нещастници за фестивали. - За да вдигне чашата, просто издърпайте за хонорар, за да се прекъсне двустранно засмукване. - Да се съхранява на повърхността е чиста, суха, гладка, лесно залепете върху нея гумени облицовки за стъклени силиконови нещастници без куки. - Подходяща за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празнични гумени тампони.Информация за стоки Гумена подложка с дупки Тези нещастници са многофункционални, подходящи за украса на дома, празничните украси, организационни проекти, висящи ръчно изработени бижута, особено за празници. мини накладки Задържат на повърхността е чиста, суха, гладка, лесно приклеивают си; за облекчаване на чаша, просто издърпайте за хонорар, за да съборят присоску. издънка за стъклени плотове са Подходящи за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празника.

R

Продукти в категория