.

.

Nuberlic Боята по Номера за Начинаещи Възрастни DIY Боя по Брой Комплекти върху Платно с Изображение на Птица Комплект за Рисуване Четки за Акрилни бои 16x20 см (Без рамка)

Nuberlic Боята по Номера за Начинаещи Възрастни DIY Боя по Брой Комплекти върху Платно с Изображение на Птица Комплект за Рисуване

BGN 5.20
Продукти

【За комплекти за рисуване по номера】 В това число : 1 платно с изображение, с размери 16x20 см, 1 комплект акрилни бои, 3 четки, стенни куки и винтове, 1 ръководство за цветен пощенска картичка, 1 книжен копие с номер за справка 【За платно за рисуване】 В нашата картина на номера за възрастни се използва платно с висока разделителна способност, така че по-лесно да се различи област с цифри.Памучни платно има добър водопоглощением и тематика, което е удобно при съхранение.Нашето платно сведена до минимум на руло, така че е лесно да мачкам. 【За акрилна боя 】 Полезна акрилна боя лесно да се боядиса, не трябва да се добавя вода.Покритие боя силно, в процеса на боядисване, ако е допусната грешка, може да се покрие правилният цвят. 【Как да се изготви 】 САМ painting by number осигурява отличен процесът на рисуване за деца-унисекс и възрастни, начинаещи.Намерете, за да номер на платно съвпадащи с номер на набиране на акрилни бои, а след това начертайте съответната област четка.Не е необходимо смесване на цветове. 【Отлично украса 】 може да се използва като добра украса, за да направи вашата стая, дневна, офис, спалня и дори банята светла и удобна. 【За комплекти за рисуване по номера】 В това число : 1 платно с изображение, с размери 16x20 см, 1 комплект акрилни бои, 3 четки, стенни куки и винтове, 1 ръководство за цветен пощенска картичка, 1 книжен копие с номер за справка. 【За платно за рисуване】 В нашата картина на номера за възрастни се използва платно с висока разделителна способност, така че по-лесно да се различи област с цифри.Памучни платно има добър водопоглощением и тематика, което е удобно при съхранение.Нашето платно сведена до минимум на руло, така че е лесно да мачкам. 【За акрилна боя 】 Полезна акрилна боя лесно да се боядиса, не трябва да се добавя вода.Покритие боя силно, в процеса на боядисване, ако е допусната грешка, може да се покрие правилният цвят. 【Как да се изготви 】 САМ painting by number осигурява отличен процесът на рисуване за деца-унисекс и възрастни, начинаещи.Намерете, за да номер на платно съвпадащи с номер на набиране на акрилни бои, а след това начертайте съответната област четка.Не е необходимо смесване на цветове.

R

Продукти в категория