.

.

5D Комплекти Диамант Живопис за Възрастни, Страхотна Горско Дърво, Пълна Тренировка, направи си сам), през Цялата Комплект за мозайката на изкуството с Бродерии, Пай?

5D Комплекти Диамант Живопис за Възрастни, Страхотна Горско Дърво, Пълна Тренировка, направи си сам), през Цялата Комплект за мозайката

BGN 5.33
Продукти

【ОПАКОВКА И размери】 Опаковка за диамант живопис съдържа платно за рисуване, достатъчно количество диаманти, лепкава химикалка, пластмасова тава и лепилоМоля, обърнете внимание, че в комплект диамант на картината не е включена рамката. Размер : 12*16 инча (30*40 см) / 8*12 инча (20*30 см). 【Подобрени диаманти】 Кръгли диаманти с няколко напречни сечения на проводниците, по-блестящи, отколкото обикновените диаманти, така че крайният диамантена картината е по-ярка, цветна, никога не избледнява, което прави diamond изкуството е по-многопластов и прави стаята по-светла и сияйна под светлина. 【Екологично чисти материали】 Комплекти за диамант живопис за възрастни използват платно за печат с висока разделителна способност, който е нетоксичен, е водоустойчив, е безвреден за околната среда и лесно сгъване.Лепилен слой е много траен, който осигурява добра адхезия на диаманти. 【Уникално бижу】 Пълни комплекти за диамантения творчество, са подходящи за декорация на вашата спалня, трапезария, баня, умывальни, кухня, кабинет, дом, офис, хотел, ресторант и бар, чудесен ефект бижута. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ако от вас картини с диаманти са били загубени диаманти, им липсваше или имаше някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние можем да го изпратите на вас отново.Ние сме готови да ви осигури 100% задоволително следпродажбено обслужване. 【ОПАКОВКА И размери】 Опаковка за диамант живопис съдържа платно за рисуване, достатъчно количество диаманти, лепкава химикалка, пластмасова тава и лепило.Моля, обърнете внимание, че в комплект диамант на картината не е включена рамката. Размер : 12*16 инча (30*40 см) / 8*12 инча (20*30 см). 【Подобрени диаманти】 Кръгли диаманти с няколко напречни сечения на проводниците, по-блестящи, отколкото обикновените диаманти, така че крайният диамантена картината е по-ярка, цветна, никога не избледнява, което прави diamond изкуството е по-многопластов и прави стаята по-светла и сияйна под светлина. 【Екологично чисти материали】 Комплекти за диамант живопис за възрастни използват платно за печат с висока разделителна способност, който е нетоксичен, е водоустойчив, е безвреден за околната среда и лесно сгъване.Лепилен слой е много траен, който осигурява добра адхезия на диаманти. 【Уникално бижу】 Пълни комплекти за диамантения творчество, са подходящи за декорация на вашата спалня, трапезария, баня, умывальни, кухня, кабинет, дом, офис, хотел, ресторант и бар, чудесен ефект бижута. 【Висококачествено сервизно обслужване】 Ако от вас картини с диаманти са били загубени диаманти, им липсваше или имаше някакво недоволство, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория