.

.

Аксесоари HomeMount за PS5 Монтиране на стена - Комплект за монтиране на стена PS5 Поставка за Playstation 5, Придава PS5 на стената зад ТЕЛЕВИЗОРА Спестяване на пространство Лесн?

Аксесоари HomeMount за PS5 Монтиране на стена - Комплект за монтиране на стена PS5 Поставка за Playstation 5, Придава PS5 на стената

BGN 2.33
Продукти

【Разработен специално за PS5】 : Този стенен монтаж комплект за PS5 е съвместим с всички модели PS5, включително и на диск на конзолата и дигитална версия (само на притежателя, не устройство!!) 【Спестяване на пространство】 : Имате нужда от безопасен начин за инсталиране на Play Station 5? В миналото играчите често поставя своята Play Station 5 в развлекателния център.За тези, които искат да поддържат чистотата и реда в развлекателна зона, този монтиране на стена за PS5 е идеалното решение за пестене на място. 【Безопасно и издръжлив】 : Определяне на PS5, изработени от здрав ABS-пластмаса, а долните винтове надеждно да определи конзола PS5 на място.Вградени мини лигавицата защитават вашите аксесоари от подхлъзване, така че можете да играете с увереност. 【Конструкция отвеждане на топлината】 : Конструкцията на предната част на рамката скоба помага да се вземе топлината, поддържа прохлада и гладка работа на конзолата, осигурява по-добър въздушен поток около конзолата, предотвратява прегряване и удължава живота на PS5. 【Професионален опит игри】 : Поставка Home Mount PS5 не разполага с метален корпус и няма да попречи на вашето сигнал от Wi-Fi, така че можете да продължите да се наслаждавате на онлайн игри без прекъсване.Ергономичен дизайн, който намалява натоварването на шията и очите си по време на дълга игра. 【Висококачествено сервизно обслужване】 : ще имате първокласно обслужване, ние гарантираме, че дефектите ще бъдат поправени и ние имаме професионално обслужване на клиенти 24 часа на ден онлайн, за решаване на предварителна продажба и послепродажные проблем за вас.

R

Продукти в категория