.

.

Комплект чекмеджета-организаторите CHANCETSUI от 15 теми, Многофункционални Штабелируемые Тави За съхранение, Най-Подходящи За Кухня, Спалня, Баня, Организаторите За че?

Комплект чекмеджета-организаторите CHANCETSUI от 15 теми, Многофункционални Штабелируемые Тави За съхранение, Най-Подходящи За Кухня,

BGN 2.67
Продукти

【Комплект от 15 теми】 Този универсален штабелируемый набор от организаторите за чекмеджета и е идеален за всяко населено място в офиса или домаПратката включва : 3,35x3,35" (4 бр.), 3,35x6,6" (4 бр.), 3,35x10" (6 бр.), 6,6x10" (1 бр. [5 ОПЦИИ за ЦВЕТОВЕ] Предлага се в 5 цвята : бяло / черно / тъмно синьо / работа-розово / гора зелена.Направете организаторите част от декора на масата / на стая.Моля, имайте предвид, че действителният цвят може да се различава от представянето на снимките, поради различия в цвета на изображенията. [ПЕРСОНАЛИЗИРОВАНО] Разнообразие тави гарантира наличието на организатор за всички ваши нужди.Можете да ги използвате поотделно или да създадете собствена уникална комбинация сгъване корита в съответствие с вашите нужди и желание.Създаване на максималния размер, при минимално пространство. [ИЗДРЪЖЛИВ] е направен от качествена пластмаса, лесен и лесно моющегося материал, който осигурява дълъг живот на кофите за боклук.Поради този материал корита е трудно да се прекъсне, а организатор остава чист и устойчив уложенным. [МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ] Комплект тави с различни размери предлага широк избор на места за съхранение, което отговаря на всички ваши нужди.Идеален за кухни, офис, баня, спални и много други!. Комплект от 6 складываемых пластмасови кутии-организаторите [Многофункционална организаторите] Нашите кутии за съхранение да ви помогнат да организирате всичко в къщата си в съответствие с вашите различни нужди за съхранение, като витрини за козметика, организаторите за грим, тоалетни организаторите, настолни организаторите, кухненски организаторите, организаторите за баня, организаторите за спални и т.!Можете да гъвкаво използване на нашия органайзер за организиране на съхранение в дома си в съответствие с вашите нужди. [Штабелируемая конструкция] Контейнери за съхранение може да се штабелировать, вертикално съхранение ще ви спести много място.Можете да ги използвате в непосредствена близост.Поставете малки предмети в кутии от PET пластмаса, за да направи място върху работната повърхност по-чист - штабелируемый органайзер за чекмеджета. [Набор от удобните кутии за съхранение] ви е удобно да съхранявате и премахнете продукти, осигуряващи простота на организиране и съхранение.

R

Продукти в категория