.

.

Ipetboom 6 бр. Форма на Подслон Фалшива Снимка на Пещерата Риба Фея Аквариум Малки Занаяти Случаен Къща Малка Морска Betta Кораб на Сцената на Океана Материал Занаят Дзен ?

Ipetboom 6 бр. Форма на Подслон Фалшива Снимка на Пещерата Риба Фея Аквариум Малки Занаяти Случаен Къща Малка Морска Betta Кораб

BGN 12.90
Продукти

УКРАСА за ДЕКОР на аквариум от смола - Можете да декорирате аквариум с рибки от този интериорДЕКОР за резервоар - Компактен и лек пещерата-убежище, която лесно се носи с себе си. УКРАСА ЗА МАСАТА в СТАЯТА - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид.МАЛКО БИЖУ за ЕЗЕРЦЕ е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.АКВАРИУМНОЕ УКРАСА от потъналия кораб - Компактно и лесно за удобно носене.УКРАСА за ДЕКОР на аквариум от смола - Можете да декорирате аквариум с рибки от този интериор.ДЕКОР за резервоар - Компактен и лек пещерата-убежище, която лесно се носи с себе си. УКРАСА ЗА МАСАТА в СТАЯТА - изящна изработка и фини детайли придават реалистичен външен вид.МАЛКО БИЖУ за ЕЗЕРЦЕ е направена от висококачествен материал за продължителна употреба.АКВАРИУМНОЕ УКРАСА от потъналия кораб - Компактно и лесно за удобно носене.Пратката включва 6 x декори за аквариум Характеристики -Цвят : както е показано на Ландшафта за аквариума - миниатюрен украшение за аквариум, езерото и декорация на аквариума.Украса за вашия аквариум -Материал : модел мини-лодки от смола -Размер : Около 9,00 X3,50 X2,00 см / 3,54 X1,38 X0 Десктоп украса. - Реалистичен външен вид, приятен за очите, който ви прекрасно настроение мини-бонсай украшение. - Добавяне на индивидуалност и реалистична обстановка към декора аквариум във формата на кораб. - Много лесен и непретенциозен за отглеждане, който превръща вашия аквариум с рибки в истинска украса за аквариумного занаяти. - Изработен от висококачествен материал, светъл и симпатичен външен вид, декоративни и шик аквариумный орнаментальный пейзаж.Информация за стоки Аквариумный украшение от счупени смола е Изработен от висококачествен полимер материал, му е трудно да навредят на гу Декор на аквариум във формата на кораб, Това ще помогне на аквариуму не изглежда монотонно. статуетка от микро-бонсай искате да купите украса за вашия аквариум?Ако отговорът е да, можете да помислите за нашия декор за аквариум с моделиране на кораби.

R

Продукти в категория