.

.

COB Ключодържател Работен лампа: Ключодържатели-фенери 4 режима на осветление 1600 лумена Ключодържател Авариен лампа със Сгъваем Статив, Конзола Отварачка за бутилк?

COB Ключодържател Работен лампа: Ключодържатели-фенери 4 режима на осветление 1600 лумена Ключодържател Авариен лампа със Сгъваем

BGN 12.03
Продукти

? Работен лампа COB ключодържател може да емитира максимум 800 луменаТози акумулаторна фенерче КОЧАН с порт Micro type C е оборудван с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 500 mah, голям технически COB led ви позволява да го използвате като малък работен фенер и аварийно осветление. кабел за зареждане micro USB към USB е включено в комплекта на доставката. ? Акумулаторен фенер с 4 режима на осветление, за да отговарят на различни нужди : КОЧАН 100% high light, КОЧАН 60% middle light, COB 30% low light режим COB strobe.Можете да дълго натискане за 3 секунди на всеки режим, за да преминете в режим 100% super bright.НЕ гледайте директно към източника на светлина на КОЧАН. ?Трайно магнитно основа и поворачивающаяся на 180 градуса дръжка ви позволяват да се освободи ръката си по време на работа.Окачен на кука и регулируема конструкция скоба осигуряват пълно покритие на 360 градуса.Освен това, също така е добра отварачка за бутилки. ?Този мини-работна лампа с малък размер, може да виси на ключодържателя, в ремъка на раницата или в джоба, без излишни неприятности при съхранение, а също така е водоустойчив и удароустойчив. ? Използвана технологията COB може да отговори на вашите ежедневни нужди като аварийно осветление и малък работното осветление.Можете да го използвате в различни ситуации, като например къмпинг, разходки на кучето, търсене на неща, за ремонт. ? Работен лампа COB ключодържател може да емитира максимум 800 лумена.Този акумулаторна фенерче КОЧАН с порт Micro type C е оборудван с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 500 mah, голям технически COB led ви позволява да го използвате като малък работен фенер и аварийно осветление. кабел за зареждане micro USB към USB е включено в комплекта на доставката. ? Акумулаторен фенер с 4 режима на осветление, за да отговарят на различни нужди : КОЧАН 100% high light, КОЧАН 60% middle light, COB 30% low light режим COB strobe.Можете да дълго натискане за 3 секунди на всеки режим, за да преминете в режим 100% super bright.НЕ гледайте директно към източника на светлина на КОЧАН. ?Трайно магнитно основа и поворачивающаяся на 180 градуса дръжка ви позволяват да се освободи ръката си по време на работа.

R

Продукти в категория