.

.

Корейски, Японски Самозалепващи Цветя, Листа, Реколта Аксесоари За Маникюр, Розови Етикети За Нокти Декорации за нокти DIY Стикери за нокти (2)

Корейски, Японски Самозалепващи Цветя, Листа, Реколта Аксесоари За Маникюр, Розови Етикети За Нокти Декорации за нокти DIY Стикери за нокти

BGN 1.49
Продукти

Вид на продукта : стикер за ноктиМатериали : стикер.Цвят : както е показано. Размер : 12,3*8,6 виж В комплекта са включени : 1 * стикер за нокти.Вид на продукта : стикер за нокти.Материали : стикер.Цвят : както е показано. Размер : 12,3*8,6 виж В комплекта са включени : 1 * стикер за нокти.Материали : стикер Цвят : както е показано Вид на продукта : стикер за нокти Размер : 12,3 * 8,6 cm В комплекта са включени : 1 * стикер за нокти Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-2 виж 2. Поради много фактори, като яркостта на дисплея и интензивността на осветление, действителния цвят на този на продукта може да се различават малко от изображението, показвано на сайта.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

R

Продукти в категория