.

.

Лупа със светлина и Лупа с осветление 2X 10x, Голяма Лупа, Джобно лупа с led осветление Сверхяркой яркост за работа наблизо, четене на възрастните хора, децата и разглеж?

Лупа със светлина и Лупа с осветление 2X 10x, Голяма Лупа, Джобно лупа с led осветление Сверхяркой яркост за работа наблизо, четене на

BGN 3.00
Продукти

【5,31-инчов голям обектив】 : UTAPPTDE лупа с лесен 5,31-инчов обектив обхваща по-широка област, без постоянно движението на ръцетеЛещата е изработена от висококачествен акрил, който е устойчив на падане и надраскване, идеално за опознаването на малки разпечатки при четене на вестници, документи, карти, монети, марки, електронни части, бижута, снимки и занаяти, бродерия, растения и друга дребна работа. 【Увеличаване на висока мощност】 Това увеличително стъкло осигурява увеличение в 2 и 10 пъти, перфектен ефект на уголемяване, който е полезен за възрастни хора с увредено зрение, за лесно и ясно четене.Той също така е подходящ за малки деца, които обичат да изследват, като им позволява да се разгледа всичко по-внимателно. 【Лупа с осветление】 С 4 ультраяркими светодиода осигурява достатъчно осветление за по-добро четене. Забележка : Моля, да не се допуска попадане на светлина в очите ви, когато се използва. 【Лесна употреба】 Монтаж не се изисква, просто поставете 4 батерии тип ААА (в комплекта не са включени).Дръжката е специално конструирана така, че да не се плъзне. 【Че получавате】 - 5,3-инчов много голяма лупа със светлина, кърпа за почистване и переносную чанта за съхранение.UTAPPTDE оценява опитът на покупките на всеки клиент.На лупа се прилага безусловно 30 дни за възстановяване и пълно обслужване по връщане на средства, както и гаранция от 6 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 работни часа.Пакетът включва : Лупа * 1 кърпичка за почистване * 1 Чанта за съхранение * 1.

R

Продукти в категория